5 oktober 2013

Weer wat egeltjes en breaking news!

Dit zijn kaartjes die ik een tijdje geleden al heb gemaakt. Beide kaartjes zijn gemaakt met de egeltjes van Penny Black, ingekleurd met hm. Nu begin ik te twijfelen. Volgens mij is het bovenste kaartje ingekleurd met distress-inkt en het onderste kaartje met distress-inkt en coloursoft potloden.

De achtergrondjes zijn allebei gemaakt met twinkling h2o's: bij het bovenste kaartje heb ik gebruik gemaakt van 2 kleuren en een mask, de onderste is gemaakt met behulp van wit embossingpoeder en een stempel (van Different Colors).


Het bovenste kaartje "follow your dreams" slaat ook wel een beetje op het nieuws wat ik nu ga brengen.

breaking news over workshops Each Card is Unique
5 jaar geleden gaf ik mijn eerste workshop en dat beviel zo goed dat ik een website heb gemaakt en de afgelopen jaren vaak workshops heb gegeven, thuis én vaak op locatie, ik ben toen letterlijk "my dream gefollowd" ;)

Ik heb dat altijd met veel plezier gedaan, maar ik merk dat het me steeds meer moeite kost om iets nieuws en origineels te verzinnen voor de workshops. Ook is een belangrijke reden dat ik de zaterdagen (en de dagen van voorbereiding) wil gaan besteden aan het zélf volgen van workshops, het zelf aan de knutsel gaan (alleen of met anderen) en erop uit wil gaan (musea en steden bezoeken, het maken van wandeltochten).

Ik heb er lang over nagedacht en ik ben naar mijn besluit toegegroeid om de knoop door te hakken en te stoppen met het geven van workshops, ookal ga ik het echt missen, de leuke en lieve mensen die ik tijdens de workshops leer kennen/heb leren kennen.

Maar, "zeg nooit nooit" ... dus áls ik eens een supersonisch idee heb voor een workshop en ik mijn agenda erop af ga stemmen, zal ik het jullie laten weten, per mail en zeker ook via mijn blog.

Vandaag gaat mijn laatste nieuwsbrief "de deur uit", maar ook zeker via deze weg wil ik iedereen bedanken die de afgelopen jaren interesse heeft getoond in mijn workshops en voorál degenen die hebben meegedaan aan mijn workshops!

Hieronder volgt nog (in twee delen) de nieuwsbrief die ik vandaag per mail verstuur (als je op de afbeeldingen klikt krijg je een grotere versie).

Met het bloggen zal ik zeker niet stoppen, dus ... tot blogs en natuurlijk een fijn weekend!

14 opmerkingen:

Judith zei

Weer lieve en mooie kaartjes! Ik geniet van je stijl, Bianca en ben blij dat het doorgaat met bloggen.
Laten we gauw weer afspreken nu de zaterdagen niet meer gevuld zijn met je eigen workshops (-;

Gerdine zei

Leuke kaartjes en bravo voor je besluit! Dapper en vast een hele goede stap!

Willy zei

Dat zal vast een moeilijke beslissing zijn geweest maar je moet doen wat goed voelt, lekker genieten en zelf af en toe wat maken en plaatsen. Ik vind je kaarten in ieder geval helemaal top, mooi van kleur en het stempeltje is zóóó schattig!!

Marit zei

Lieve kaartjes, en hoewel ik het superjammer vind dat je stopt met je workshops, zal het ruimte maken voor andere leuke en mooie dingen! Ik hoop dat we elkaar snel zien!

Groetjes,
Marit

Terry zei

Leuke kaartjes Bianca en knap van je besluit!

Gery zei

Hoe toepasselijk is nu de titel van follow your dreams.
Lekker datgene doen, wat je gelukkig en blij maakt, top!
Ben wel blij, dat je gewoon doorblogt en wat al die workshops dan opleveren, zie ik dan graag op je blog terug. Wens je heel veel plezier met alles wat je wilt gaan doen.
Je egeltjes zijn superlief.
Groetjes Gery

Marjan Küppers zei

Ik las het al in je nieuwsbrief en snap het helemaal. En erg leuk om weer wat van je te zien op je blog, twee heel mooie en schattige kaartjes met de mooi gekleurde egeltjes en de leuke achtergrondjes!

Maddy zei

Zeker weten dat dit een moeilijke beslissing is geweest voor je. Je hebt heel veel mensen geinspireerd in de afgelopen jaren met je geweldige workshops, maar net als met zoveel dingen, is het nu weer tijd voor een andere periode in je leven en heb je nu meer tijd voor andere dingen.
Veel succes ermee!

Jeany zei

Nu eerst tijd voor jezelf nemen, en vooral zulke leuke lieve kaartjes maken!! Ik denk aan je!

Regina de Koning zei

Wat een schattige kaartjes van twinkling h2o's heb ik nog niet gehoord. Wie weet kunnen we zo iets eens gebruiken/doen. Enne goed van je dat je zulke lastige besluiten kan nemen. Maar ik hoop dat wij nog eens tot een afspraak komen. Rustig aan... Groetjes, Regina

Mariken zei

Wat een loeve kaartjes met prachtige achtergronden! Super gedaan! En...beslissen is moeilijk, maar vaak daarna een opluchting!
Groetjes Mariken xx

Wendy ten Hove zei

Wat een leuke kaartjes zijn dit geworden, Bianca! Vooral de achtergrond van die bovenste vind ik helemaal geweldig! Super! En die egeltjes blijven zooo leuk! Je hebt veel mensen geïnspireerd met je workshops, volgens mij, dus die droom is dan in elk geval uitgekomen!! En we blijven lekker creatief bezig, alleen en hopelijk ook nog vaak samen!
Liefs, Wendy

Yvonne zei

Knap van je dat dit besluit hebt genomen, wat je best zwaar is gevallen. Maar soms is keuzes maken niet gemakkelijk, maar je kiest hiermee wel voor wat je hart en gevoel je op dit moment ingeeft, en dat is altijd goed!
Gelukkig komen we elkaar nog tegen op je blog, ergens onderweg, via de mail, fijn!
En waar ik natuurlijk mee had moeten beginnen, weer twee prachtige kaartjes die je hebt gemaakt!
Lieve groetjes van Yvon

CreativBär zei

Hoi Bianca,
prachtige kaartjes heb je gemaakt, de stempel is altijd leuk :-)
Soms moet men ander wegen gaan, dus veel pelzier met je uitstapjes.
Leuk dat je desondanks nog bij ons bloggers wilt blijven. Op dit moment heb ik het heel druk met mijn shop, dus nie zo veel tijd om een bloggerrondje te doen. Maar ik ben er nog ;-)
Groetjes
Bianca