29 september 2013

Cadeautjes

Zo, het werd echt weer eens tijd dat ik een berichtje op mijn blog plaats voor ik nog meer vragen krijg of ik nog wel aan de knutsel of aan het bloggen ben ;)

In de afgelopen tijd heb ik vooral veel cadeautjes gemaakt. Die wil ik nu in dit bericht laten zien.

De foto hier boven is een doosje (zonder deksel) met bijpassend kaartje voor bij een klein orchideetje. Het is gemaakt met verschillende achtergrond en tekststempels en distress-inkt op blauw papier.

Dit cadeauzakje is gemaakt van een papieren boterhamzakje. De afbeelding heb ik ingekleurd met Coloursoft potloden en daaronder een "rand" gemaakt met grote tekststempels, ik twijfel even of het distressinkt is of Archival, ik denk Archival inkt. Super leuk om te maken en deze stempel is toch wel één van mijn favorieten de laatste tijd (merk: Lili of the valley, gekocht op de AS-beurs in Zeist).

Dit cadeauzakje is ook gemaakt van een papieren boterhamzakje en bestempeld met diverse achtergrond- en tekststempels en een hartjesstempel. Het label heb ik met flink wat touw er omheen gewikkeld en nog een aantal zilverkleurige embellishments eraan gehangen wat op de foto niet zo goed te zien is.

Voor mijn vriendin die 40 werd heb ik een doosje gemaakt met daarin 40 kaartjes, verdeeld in 4 thema's. Ik heb gebruik gemaakt van dubbelzijdig scrappapier, tekststempels, plaatjes van Crafty Individuals, labeltjes gemaakt in word en een paar fotootjes die ik verkleind heb. De afmeting is vergelijkbaar met het eerder door mij gemaakte herfstdoosje/distressdoosje (zie "cadeau idee").

de achterkant van het doosje
de inhoud: 40 kaartjes en één grotere uitklapbare versie met een aantal fotootjes
10 kaartjes en een los fotokaartje met het thema "jij bent"
10 kaartjes en een los fotokaartje met het thema "blijf doen wat je leuk vind, in je eentje of samen"
10 kaartjes en een los fotokaartje met het thema "herinneringen samen met jou"
10 kaartjes en een los fotokaartje met het thema "mijn wens voor jou is"
een uitklapbaar kaartje met aan de voor en achterkant fotootjes van vroeger en nu en ruimte waarin ik een persoonlijk berichtje heb geschreven
Erg leuk om te maken, al was de timing niet echt praktisch, ik hoorde eigenlijk tijdens deze knutseluurtjes te studeren aan mijn examen calculatie... Maar gelukkig heb ik het examen gehaald en kan ik nu weer zonder "ikzoueigenlijkmoetenstuderen"gedachten aan de knutsel ;)

Ik wens jullie een heel fijne zondag toe en tot blogs!

9 opmerkingen:

Els zei

Heb met verbazing naar je prachtige creaties gekeken en wat veel heb je gemaakt. Die doos met 40 kaartjes is erg mooi en wat zal daar een tijd in gezeten hebben. Gefeliciteerd met het behalen van je examen Bianca en gaan we je nu weer wat vaker zien in blogland met al je leuke en inspirerende creaties?
Het is weer heerlijk om al dit moois te bewonderen.
Fijne zondag en groetjes, Els

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat ben je leuk bezig geweest Bianca met al deze verpakkingen en inhoud...mooi persoonlijk en bijzonder!
Gefeliciteerd met het feit dat je geslaagd bent voor je studie calculatie!!!

Willy zei

Ha, ha...dat laatste is zóóó herkenbaar. Ook ik moet mij er steeds toe zetten om niet iets leuks voor mezelf te gaan doen ipv studeren :) maar natuurlijk gefeliciteerd, top! En wat heb je een leuke kadootjes gemaakt zeg, ik vind vooral je doosje voor je vriendin helemaal geweldig wat een lief persoonlijk kado!!

Gery zei

Zooooo!!! Petje af voor deze hele serie met in het bijzonder het geweldig mooie doosje met dito kaarten. Wat ziet dat er schitterend uit en wat lief, dat je er zoveel werk van maakte voor haar! En dat gevoel van, oh ja, ik zou eigenlijk iets anders eerst moeten doen.... heeeeel herkenbaar, ha, ha (administratie van ons eigen bedrijf bijv., btw formulieren aan het eind v d maand enz. enz.).
Van harte gefeliciteerd met het slagen voor je examen. Ga zo door met daarnaast je ontspanning (of ontsnapping!). Het werkt kennelijk goed. Groetjes Gery

Regina de Koning zei

Zo gaaf gedaan Bianca. Wat veel leuke cadeautjes, creaties. Super!! Blij dat je het ons laat zien en dat je weer terug bent ondanks dat je eigenlijk had moeten studeren. ;). Die doos met kaartjes wat een werk.... Enne natuurlijk je examen Gefeliciteerd die is binnen. Kijk weer uit naar je nieuwe blog berichten. Tot gauw.
Lieve groetjes, Regina

Anneke zei

Ik zie heel leuke dingen! Die cadeauzakjes zijn supermooi. En wat je voor je vriendin maakte, wow! Zit super in elkaar! Daar was ze vast heel blij mee!

Unknown zei

Fijn om weer wat van je te zien, door al dat studeren mis ik je wel:-) Gefeliciteerd en wat heb je mooie cadeautjes gemaakt, super!

Patrice zei

Jaaaa, het werd inderdaad tijd dat we nog eens mooie dingen van je konden bewonderen Bianca en deze creaties mogen er zeker weer wezen!!! Heel tof gedaan allemaal...
Groetjes Patrice

Gerdine zei

Zo, het si duidelijk dat je niet stil hebt gezeten!! Wat een gave spullen komen er voorbij!