28 december 2012

Top 2000 art journal "Hunting high and low"

Dit is een beetje een nostalgische art journal ;) back to the 80's! Het is de tweede art journal die ik laat zien waarmee ik meedoe met de top2000-blogparty bij Marit's Paperworld.

top2000 liedje
"Hunting high and low" van A-ha
Hier kun je luisteren om welk liedje het gaat.

beschrijving art journal (24x24 cm)
Ik was vroeger fan van A-Ha en eigenlijk luister ik nog steeds graag naar hun muziek die ze jaren geleden maakten. Ik vond het leuk om een bladzijde uit een dagboek na te maken en daar, net als vroeger in een echt dagboek, veel plaatjes van de popgroep bij te plakken. Natuurlijk horen daar de typisch jaren 80 kleuren bij die je ook doen denken aan de Rubic kubus :) ook zó jaren 80. Ik heb de songtekst op een blaadje met lichte kleur pen geschreven zodat ik daaroverheen ook nog wat kon schrijven, zonder dat het onleesbaar zou worden. Een paar keer het woord "gaaf" erbij geschreven, een woord wat ook in de jaren 80 is ontstaan.

tips/technieken
Eigenlijk heb ik niet veel tips/technieken te vertellen, het gebruik van templates en sjablonen spreekt voor zich, net als het gebruik van acrylverf dat een heel andere "look" geeft dan stempelinkt. Maar door het maken van deze art journal begrijp ik waarom sommige helemaal weg zijn van het bijhouden van een "smash book"!

5 opmerkingen:

Els zei

Heel mooie journal weer en heerlijk die vrolijke kleuren en ik vind dit GAAF om te zien.
Fijne dag en groetjes, Els

Jeany zei

aha, jij was AHa fan ☺ nou ik kijk mijn ogen weer uit hoor, want zoals ik vorig jaar al zei.... ik zou niet hoe, wat en waar te beginnen. Top!!!

Willy zei

Wat een geweldige 80's pagina, over ieder detail is nagedacht...super!!

Mariken zei

Wat ziet er dat leuk uit, echt gezellig!
Fijn weekend, groetjes Mariken.

Jolette zei

Super gezellige pagina Bianca!
Het nr. ken ik niet, maar de 80ties stijl is heel herkenbaar!