27 december 2012

Top2000-café


Vandaag zijn we naar het top2000-café geweest in het beeld- en geluidmuseum in Hilversum. Wij hadden kaartjes gereserveerd om van 10.30-11.00 uur in het café te mogen zijn. Het was maar goed dat je dit jaar kaartjes kon reserveren, want het was best druk.
Toen wij er waren, draaiden de dj Sander de Heer en zijn regisseur Frank van 't Hof. Wij luisteren vaak naar het radioprogramma van Sander dus dat was extra leuk toen we hoorden dat hij dit uur zou draaien. Frank van 't Hof kenden we ook nog ;) van het Top2000-journaal van vorig jaar, toen hij nog moeite had met mijn achternaam toen hij mijn art journal van "Ben" liet zien.
We waren al eens eerder in het café geweest, maar toen was er geen radio of tv-uitzending. Heel gezellig, heel sfeervol om nu zo de top2000 mee te maken, zeker als je zulke fans van de top2000 bent als wij (en met ons velen haha).
Tijdens het journaal kwam Sander de Heer het café binnen en mochten we vragen stellen en op de foto, wat natuurlijk heel leuk was.
Toen we thuis de opname afkeken van Cultura 24, of we op tv te zien waren geweest, kwam er opeens een tweet in het beeld, van Marit, van Marit's Paperworld! Hoe leuk was dat, dat haar tweet uitgerekend tijdens ons half uurtje in beeld kwam!
 

7 opmerkingen:

Willy zei

Nou...is dat even een leuke ervaring en wat toevallig dat de tweet net op dat moment binnenkwam!!

Jolette zei

Ha wat grappig die tweet!
Ziet er leuk uit allemaal op de foto Bianca!!!

Wendy ten Hove zei

Ja!!!! Super!! Zo te zien heb je het erg naar je zin gehad, je straalt helemaal!! Leuk, hoor!! Normaal mag de radio bij ons op het werk (open space) niet aan, maar vandaag waren er zo weinig mensen dat ik ze allemaal om toestemming heb kunnen vragen, ha ha, en ik dus lekker de Top2000 heb kunnen luisteren!! :-D
Groetjes, Wendy

Yvonne zei

Ziet er heel leuk en gezellig uit! Bedankt voor je link per mail, leuk. Zo te zien hadden jullie een hele leuke dag.
Groetjes van Yvon

Coby zei

wat gezellig zo'n bezoekje, weer wat voor een verwerking bij Marit!

groetjes Coby

Els zei

Klinkt heel gezellig zo'n dagje Bianca en wat grappig dat de tweet van MArit in beeld kwam.Geniet nog lekker na van deze bijzondere dag en groetjes, Els

Janine zei

kijk daar zit ze weer, ik mocht al als eerste spieken dus ik ken de foto's al, maar meid, het is ook zo leuk om te zien hoe je geniet van je grote inspiratie bron!! Genieten dus, ik ga snel ff verder kijken naar wat je nu weer voor wat moois maakte ☺