24 maart 2011

Magnoliakaart nr 2

Dit is het tweede kaartje dat ik gemaakt heb met één van mijn twee Magnoliastempels. De stempel is ingekleurd met distressinkt. De strookjes papier zijn van Marianne Design. De achtergrond heb ik rustig gehouden door er met distressinkt de tekst hugs meerdere keren op te stempelen en een gedeelte met bloemetjes te bestempelen.


Ik vond het leuk om het meisje rode laarsjes te geven en ben daarmee begonnen en verder de kaart daarop aangevuld. Om het rode van de laarsjes nog net iets meer in de kaart terug te laten komen en de kaart nog iets extra's te geven heb ik kruissteekjes met rood garen gemaakt.


Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn tweede voorjaarsaccessoirekaart en de succes en sterkte wensen voor de beugel. Tot nu toe is het nog goed vol te houden met de pijn dus daar ben ik heel blij om. Iedereen weer een fijne zonnige lentedag toegewenst!

8 opmerkingen:

Petra Tillmann zei

Wat een leuke achtergrond bij de stempel. Mooie kaart!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!

Ja, die rode laarsjes doen het 'em! en de rode steekjes maken hem helemaal af, leuk gemaakt! Ik moest erg lachen om jouw reactie over de plek van kaartjes bedenken! Handig, zo'n wekker, hi hi! Zelf kom ik vaak op ideeën als ik al in bed lig, of 's nachts in m'n dromen... heb nu dus ook een notitieboekje naast m'n bed liggen, anders blijf ik maar zo wakker en da's ook niets! Grappig hoe iedereen zo zo'n eigen maniertjes heeft!

Liefs en fijne dag!
Wendy

Marjan Küppers zei

Ik vind het een erg leuke Magnolia, ook niet zo zoet. Die rode laarsjes en rode kruissteekjes geven er een pittig accentje aan.
Ik heb mijn pakketje al binnen, moet alleen tijd gaan krijgen om er echt mee bezig te gaan. Weekend waarschijnlijk. Jij alvast veel plezier, hoor! En fijn dat je beugelpijn meevalt, hopelijk is ook dat snel weg.

Groetjes, Marjan

Margot zei

superleuk! de kruisjes maken het helemaal af!

Jolanda zei

Heel mooi,mooi gekleurd!!!

Jeany zei

leuk met die kruisjes erop, en de achtergrond is zo grappig gemaakt, mooi Bianca, cute ☺

Inge zei

Hij is helemaal leuk Petra! je achtergrond vind ik super en je kruissteekjes zijn precies het goeie accent! Had ik al verteld dat ik je blauwe bloemen zo leuk vind? En je voorjaarsaccessoirekaart (wat een woord) ook, ik vind het prima hoor dat je zo met gesso en ijzerdraad in de weer bent! Sterkte met het ijzerdraad in je mond. Het went snel hoor (weet ik uit ervaring!)

DEKAKADO zei

Wat een mooie kaart. Ik vind de kruissteekjes helemaal super.