23 maart 2011

Geïnspireerd door de voorjaarsaccessoires kaart nr 2


Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn werk in uitvoering en mijn nieuwe foto op mijn blog!

De foto hebben we met kantoor gemaakt voor de website en speciaal op mijn verzoek hebben we dat nog nét voor de 23e gedaan want straks, over een paar uur... krijg ik een blokjesbeugel. Eerst boven en over een paar maanden ook beneden en dan ziet het er natuurlijk heel anders uit als ik lach. Ik zie er best wel tegenop, vooral tegen de komende week. Maar goed ik heb alle lekkere smaken van vla, soep en vloeibaar fruit/ontbijt in huis gehaald dus al slurpend en onder invloed van de paracetamol kom ik vast de week wel door. Dus mochten jullie me missen dan weten jullie waardoor het komt maar het kan ook zo zijn dat ik heel veel berichtjes post en reacties geef om maar afleiding te hebben;) het kan dus alle kanten uit. Omdat ik het idee heb dat mijn mond straks zal aanvoelen alsof ik distel heb gegeten, plaats ik nu deze gemaakte kaart;)

Deze kaart heb ik op dezelfde dag gemaakt als de andere kaart geïnspireerd op de voorjaarsaccessoires. Ik ben de laatste tijd helemaal weg van de gesso en het ijzerdraad, al denk ik over het ijzerdraad over een paar uur vast anders want dat komt natuurlijk tussen de blokjes te zitten;) hm, nee, ik gebruik het toch liever voor de knutsel.

Bij het maken van de kaart was ik hierdoor geïnspireerd:


Nog even een close-upje:


De distel heb ik ingekleurd met blauwe ecoline en paarse distressinkt. Verder de tekststempel op de achtergrond gestempeld met roze distressinkt en de bloementak heb ik ingekleurd met copic markers.

14 opmerkingen:

Yvonne zei

Lieve Bianca, Je distelkaart is prachtig, en ik weet hoe het is, ook al voelt je mond straks een paar dagen zo aan, het eindresultaat wordt ook prachtig! Gelukkig zijn die technieken inmiddels stukken beter dan zo'n 35 jaar geleden. Daar hoop ik zelf volgende week op; paar bezoekjes tandarts vanwege een kapotte kroon (van mijn boven-/voortand) na een flinke val buiten mijn schuld om dikke 2 weken terug, en daarnaast kapotte kruisbanden en een onderbeen wat helemaal zwart zag, viel er nog niet niet af, ha ha!
Jij heel veel sterkte straks bij de tandarts en ook de dagen erna, lekker slurpen aan vloeibare dingen en paracetamolletjes! En je nieuwe foto is leuk!
Lieve groetjes van Yvon

Bea zei

Prachtige kaart Bianca!!
En heel veel sterkte de komende week, hopen dat het allemaal meevalt.
Groetjes Bea.

Kim zei

Dat is wel een heel speciale kaart. Succes straks en wees gerust, je zal snel wennen aan de beugel. Het zal hooguit één of twee daagjes een beetje strak staan en daarna kan je er alles weer mee.

Groetjes Kim

Regina de Koning zei

Lieve Bianca, Heel veel sterkte straks en de komende week. Leuke kaart met ijzerdraad. Je weet er wel een leuke draai aan te geven. Het zal allemaal wel even wennen zijn, maar het komt goed en je nieuwe foto is leuk! Zet'm op!! Groetjes, Regina

Marjan Küppers zei

Ik vind je ditelkaart prachtig, die kleuren en het draad zijn echt super.

Sterkte met je beugel, meid. Mijn kinderen hebben allebei zo'n beugel gehad, het viel wel mee, geloof ik. Al is het natuurlijk erg wennen aan die dingen in je mond.Sterkte ermee, je bent i.i.g. op alles voorbereid, zo te lezen haha.

Groetjes, Marjan

Jeany zei

hee Bianca, de foto had ik nog niet gezien, prachtig hoor meid!! je staat er mooi op, en je kaart, ik sta echt paf wat jij allemaal tovert, erg mooi gedaan en met die ijzerdraad, zo apart. Prachtig. groeten van mie, Janine

Betty zei

ik zei het toch: Kunst...

Anneke zei

Een heel erg mooie kaart Bianca! Heel mooie compositie van stempels, leuke kleuren en het ijzerdraad is een heel leuk detail! Die beugel zal reuze meevallen ;)

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Wat een leuk verhaal heb je rond je kaart gemaakt, distels, ijzerdraad, beugels, hi hi! Grijpt allemaal perfect in elkaar zo! Komt vast goed met je beugel, je bent er helemaal klaar voor, zo te horen en dan heb je straks weer een prachtig resultaat! Zet hem op!

Groetjes, Wendy

Jolette zei

Leuke kaart, grappig met dat ijzerdraad!
Je nieuwe foto is heel erg leuk!
Succes dadelijk bij de tandarts...

Petra Tillmann zei

Hopelijk valt het allemaal mee met die beugel?!
De kaart is in ieder geval heel erg mooi!
Groetjes, Petra

Tineke zei

Mooie kaart, mooie foto en straks een mooi gebit!!!!!
Veel sterkte!
lieve groeten van Tineke.

Maddy zei

Wauw, wat een ontzettend mooie en aparte distelkaart, heerlijk om zo creatief te zijn!

DEKAKADO zei

Ik heb helemaal niet gezien dat je een beugel nodig hebt, maar zo gaat dat vaak. Je hebt er een mooi verhaal van gemaakt in combinatie met de kaart. Ik loop geloof ik een paar postjes achter van je. Ga ik goed breien. Heel veel sterkte. Ieder voelt het zijne en het lijkt me best pijnlijk en lastig. Liefs, Marleen.