19 juni 2016

Nieuw tijdperk ...


Aan de waslijst van mijn hobby's lijkt weer een 'hobby' bij te komen ... hardlopen. Jaja, in inmiddels alweer 9 weken van anti-hardloper een hardloopliefhebber geworden. Hardlopen, wandelen, fotograferen, lezen, kaarten maken, mixed media, series kijken, fietsen, gezond koken en bakken, en dan zijn dit alleen nog maar de hobby's ...

Facebook, What's app, Instagram, Bloggen ... 


Ik moet keuzes maken en heb na wat wikken en wegen besloten te stoppen met het bloggen (maar zeg nooit nooit ... dat ik het niet nog eens oppak).  


Mijn Instagram-account is openbaar. Hier zal ik ook zo af en toe mijn creatieve uitspattingen laten zien:


www.instagram.com/eachdayisunique


Dankzij het bloggen heb ik afgelopen jaren een boel leuke lieve mensen leren kennen, gelukkig kom ik een aantal daarvan al regelmatig via andere (sociale) wegen tegen. 


Wie weet komen we elkaar tegen op Instagram of op een beurs. En wie weet maak ik toch nog wel eens een blogrondje. 

Bedankt voor jullie leuke reacties altijd en veel plezier met deze leuke hobby en wie weet tot 'ziens' op welke manier dan ook!


12 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Zag je berichtje op mijn blog en kom even kijken wat je bedoelde met wat je daar zei:) Je stopt met bloggen dus. Ik vind het heel begrijpelijk, keuzes moet je inderdaad maken met alle social media die er tegenwoordig zijn. Alles willen kan natuurlijk ook niet en bloggen kost gewoon veel tijd. Dat merk je ook wel, steeds meer bloggers zetten nu hun creatieve uitingen op FB. Het is vluchtiger en ik vind zelf ook wat oppervlakkig, maar scheelt veel tijd, dus ik snap het wel.
Ik vind het erg leuk te lezen dat je mijn blog in het zicht houdt en hoop je soms eens te zien daar of misschien inderdaad op een beurs. Op FB volg ik je al.
Succes met je hardloop verslaving, je maakt mooie foto's van wat je onderweg tegenkomt!

Marja Kenter zei

Jammer Bianca maar keuzes moeten soms gemaakt worden. Veel plezier met de rest van je hobby's.
Groetjes Marja

Godelieve zei

Je houdt in ieder geval nog veel gezonde hobbies over :) Succes!

Els zei

Heel jammer Bianca en ik wens je alle goeds en gezondheid toe.
Lieve groetjes, Els

Sarah zei

Jammer dat je stopt met bloggen want je werk is heel inspirerend.
Maar te veel is natuurlijk te veel.
Succes met alles!!
Liefs Sarah

Mariken zei

Zeker begrijpelijk, keuzes maken is lastig. Ikzelf heb soms ook moeite met alles bijhouden! Als je maar volgt wat je g raag doet, dan is jet goed! Geniet overal van!!

Stella zei

Heel herkenbaar! Maar je kiest voor hetgeen bij je past en ik volg je al op Instagram;
we komen elkaar vast wel weer tegen :)

Willy zei

Ik vind bloggen leuker als alle andere vluchtige sociaal media (al doe ik daar ook aan:)) het kost idd veel tijd maar probeer hier bewuste keuzes in te maken. Jammer dat je stopt met je leuke blog maar we komen elkaar vast nog tegen op één van de andere sociaal media of in het echie al is het de vraag of we elkaar herkennen :)

Judith zei

Lieve Bianca,
Jij behoorde voor mij tot mijn favoriete medebloggers. Toegegeven, de laatste tijd raakte reageren op de achtergrond, maar je mooie, prachtige en altijd weer verrassende creaties waren het bloggen meer dan waard.
Zelf ben ik niet erg actief op social media, wellicht zal ik dan ook het een en ander van je missen...
Waar ik wel van uitga, hopelijk, we zien elkaar bij Marit!
Bedankt voor alle gezellige bloguren en het ga je goed bij alles wat je doet!
Hartelijke groet,
Judith

Gerdine zei

Gelukkig kom ik je nog tegen op FB! En wie weet ook weer in het echt. Petje af voor je hardloop-hobby. Dat ga ik je niet nadoen denk ik...

Inge zei

Ik begrijp je helemaal Bianca! Het had zo mijn tekst kunnen zijn, want ook ik denk vaak na over het stoppen met bloggen. Het is hartstikke leuk om te doen en inspirerend om naar te kijken, maar ja... de tijd hè? Gelukkig hebben we facebook en instagram nog! En wie weet komen we elkaar nog eens tegen!

Clipping Quick zei

This is totally precious.
Your coloring is superb .... lots of luscious details!
remove background