3 april 2016

Creadate


Alweer twee weken geleden had ik een gezellige creadate bij Marit in Leusden. Samen met Petra erheen gereden waar we een gezellige dag hadden met Wendy, Cornelie, Judith en Dora. Helaas konden Gerdine en Inge niet en was Stella ziek, anders was het groepje nog creatiever geweest ;)

Marit had een leuk idee om ervoor te zorgen dat we toch met iets van resultaten naar huis zouden gaan en wel met 10 ... TIEN kaartjes, gemaakt van 1 A4-tje. Super leuk. Natuurlijk is het me niet gelukt om ze af te krijgen, dat heb ik de volgende ochtend op mn gemak gedaan. 

Ik had voor iedereen een zakje gemaakt met daarin wat leuke cadeauverpakkingsdingetjes erin van vlindersinjebuik.nl echt een leuke website vind ik. Ik had de zakjes al gemaakt en toen kwam ik er achter na de ontvangst van de spulletjes dat de cadeauzakjes die ik erin wilde doen wat groter waren :)

Dit heb ik voor iedereen gemaakt:

De vergeten stempels zijn niet vergeten ;) ik heb nog een paar leuke kaartjes om te laten zien de volgende keer. Maar de volgende keer laat ik vast eerst wat zien van de Art Specially beurs die volgend weekend in Nijkerk is. Ik ga weer heerlijk twee dagen om workshops te volgen, ideetjes op te doen, leuke en lieve mensen te ontmoeten, kwijlend langs de stands te lopen en en en nou ja dat dus :) Misschien zie ik jullie wel op de beurs! Veel plezier voor degenen die ook gaan en anders, tot blogs!

4 opmerkingen:

Sarah zei

Leuke creaties! Dat was vast een fijne dag! Liefs Sarah

Stella zei

Oeh wat zijn je kartjes mooi geworden; prachtig zo'n collectie!
Je cadeautje vond ik zo superschattig!
Misschien zie ik je zaterdag? Dan ben ik er ook :)

Willy zei

Wat gezellig en wat een gave kaarten hebben jullie gemaakt! Wie weet zie ik je nog op het AS event?

Gerdine zei

Heel mooie kaartjes heb je gemaakt. Ik moet nog eens even uitvogelen hoe dat nu zit met 10 kaartjes ui 1 A4 (als 'zuunige' zeeuw spreekt mij dat natuurlijk wel aan) dat rood op kraft is ook zo mooi!!