1 mei 2016

Art Specially Event 2016


Het is alweer een tijdje geleden dat het Art Specially Event in Nijkerk was... sinds die tijd elk weekend afspraken en tussendoor druk met een hardloopcursus, ja ja eerst waren het nog de series op Netflix, nu een gezonde tegenhanger de hardloopcursus ... Maar goed. Het was weer super de super op het event, veel leuke lieve mensen ontmoet, leuke spulletjes gekocht en veel inspiratie opgedaan :)

Op de bovenste foto zijn oa de leuke stempels te zien van Cat's on Appletrees... afgelopen tijd nog niet veel creatief aan de slag geweest met de nieuwe spulletjes, maar wel 'al' twee kaartjes gemaakt met deze leuke stempels:


en
(in verschillende kleuren rood/oranje/roze wat niet super goed te zien is)

De komende tijd wil ik aan de slag met de Gelliplate, maar het wordt ook weer mooier weer (eindelijk) dus tsja hm. Lastig lastig zoveel hobby's ;) maar goed, dit was weer even een berichtje van mij, hopelijk snel weer eens tijd om op mn gemak rond te bloghoppen!

2 opmerkingen:

Els zei

Erg mooie spulletjes heb je je gescoord in in Nijkerk en de kaarten heb je heel mooi gemaakt.
We zijn allemaal wat drukker en ook nu het warmer weer er aan komt, heerlijk toch.
Geniet van de nieuwe spulletjes en het hard lopen.
Groetjes, Els

Stella zei

Wat zijn ze gaaf! Ik heb ook staan kijken bij Cats on Appletrees maar niet gekocht. Zo'n spijt van...hopelijk staan ze er volgend jaar weer :) Ben erg benieuwd wat je gaat maken met de Gelli plate!