29 maart 2015

Weer eens iets anders

canvas 30 x 30 cm
Allereerst: dank jullie wel voor de leuke reacties op mijn vorige blogbericht!

Afgelopen dinsdag had ik weer een creadag bij Marleen in Warnsveld en dit keer had ik een idee verzonnen, nou ja, zelf verzonnen ;) een you tube filmpje uitgezocht dat de basis zou kunnen zijn voor onze creatieve activiteiten van de dag. We hebben ieder twee canvassen gemaakt. Mijn exemplaren waren nog niet af, vanochtend heb ik er eentje afgemaakt door er tekst op aan te brengen.

Tijdens één van mijn vele opruimmomenten ;) kwam ik de foam-alfabet-stempels weer tegen en die heb ik maar eens in het zicht gelegd. En met resultaat want bij het afmaken van dit canvas bedacht ik me dat ik die stempels wel eens zou kunnen gaan gebruiken. Geïnspireerd door de tekst van een tekststempel van Hero Arts heb ik de tekst op de canvas met verf en stempels aangebracht.

De andere canvas is gemaakt met de verf waar ik in het vorige blogbericht al over sprak, maar die is nog niet af, nog lang niet want ik ben er nog niet uit hoe ik daar verder mee ga.

7 opmerkingen:

Mieke zei

Lekker vrolijk, heel mooi!

Wies zei

Mooi! Leuke tekst en vrolijke kleuren.
Groetjes, Wies

Anke zei

WOW WOW WOW absolutely stunning, fantastic card.

Hugs
Anke

Wendy ten Hove zei

Heerlijke kleurrijke creatie, Bianca! Ik realiseer me dat ik al een hele tijd geen reacties heb achtergelaten... Wat jij hebt met Facebook, had ik dus met bloggen, ik voelde me best verplicht bij iedereen terug te reageren en het was op een gegeven moment gewoon te veel. Maar af en toe kijken en me laten inspireren doe ik graag en bij jou (ook op je fotoblog!!!) is altijd veel moois te zien! Was leuk je zaterdag weer te zien! Hopelijk zijn we straks weer wat meer 'in touch'!
Fijne dag!
Liefs, Wendy

Regina de Koning zei

Laat de lente maar komen. Waar heerlijk vrolijk.

Marjan Küppers zei

Mooi, Bianca, zo vrolijk en prachtig van kleur! Ik las Wendy's berichtje ook. Bloggen kost enorm veel tijd, dus kan erin komen.

Els zei

Schitterend mooi gemaakt en lekker vrolijk van kleur.
Groetjes, Els