13 april 2015

Art Specially event

mooie bloemstempels met mooie teksten voor bij de bloemen die ik al heb ;) bloemstempel die ik echt nog niet in die soort heb, mooie tekst met een vlinder voor bij mijn vlinderstempels, een mooie stempel met een vogeltje die ik echt niet kon laten liggen, gave niet strakke rondjes ook leuk voor bij de gelliplate, een super leuke tekststempel van different colours, een schuurblokje, mooie verfjes die mat opdrogen en goed te bestempelen zijn, ook voor de gelliplate aangeschaft om uit te proberen en last but not least een alfabetstansset omdat ik zo blij ben met mijn big shot en die nu veel vaker gebruik ...
Een beetje traditie is dat ik een blogbericht schrijf over het AS-event ... nou, afgelopen zondag was het weer zover en ben ik naar het AS-event in Nijkerk geweest samen met Petra. Voorgaande jaren ging ik altijd allebei de dagen, maar dit keer alleen de zondag. Toen ik zondagochtend wakker werd, ging als eerste door me heen 'ojee! hoe kan ik alles in één dag doen? en workshops en shoppen en leuke mensen ontmoeten en inspiratie opdoen ... ' maar het bleek allemaal reuze mee te vallen :)

Het was rustig en we konden prima bij alle kramen kijken, nou ja, alle, we zijn eigenlijk kriskras de zaal doorgegaan en hebben daardoor niet álle kramen gezien ... maar op een gegeven moment was het geld op en was het ook wel mooi geweest. Twee workshops kunnen mee doen, erg leuk weer. En natuurlijk het ontmoeten van bekenden, jammer niet iedereen gezien waarvan ik wist dat ze er waren, je komt dan ook ogen te kort op zo'n dag ;)

Ik heb me in tegenstelling tot eerdere jaren behoorlijk ingehouden met kopen. Afgelopen week heb ik kritisch mijn materialen bekeken en zo gericht wat spulletjes kunnen aanschaffen die ik echt (nee echt!!) nog niet had. En ik heb alles op de foto gezet, dit keer wel hihi

Van een stel vriendinnen had ik een geweldige waardebon van Bianca's toko (what's in a name ;) ...) gekregen en daar heb ik deze spulletjes voor gekocht, helemaal gericht op de gelliplate ;) okay, de modeling paste clear glossy heeft niets met de gelliplate te maken maar die heb ik ook voor de bon gekocht:

gelliplate (om achtergrondjes met verf mee te maken, een aantal templates die je daarbij kunt gebruiken, een mooie bubbelstempel voor bij de gelliplate en modeling past clear glossy die ik gewoon graag wilde hebben omdat het effect zo gaaf is
Ik ben heel benieuwd naar de resultaten die ik ga creëren met de gelliplate. Ik merk dat ik een beetje van twee uitersten ben de laatste tijd: het strakke van StampinUp en het beetje slordige (voor zover het mij lukt om slordig te zijn) aan de andere kant waar de gelliplate goed bij past, maar wie weet zien jullie ook wel een combi voorbij komen binnenkort, een artistieke achtergrond met SU-materialen er verder bij verwerkt ... wordt vervolgd!

Deze twee kaartjes heb ik gemaakt bij de workshops:

de achtergrond met een template/distress inkt/water gemaakt, de teksten en het robotje er apart op geplakt en kleur gegeven met distressinkt en verder spreekt het wel voor zich ;)
en
een soort van mal gemaakt met maskingtape waar we gaten in hadden gemaakt en dat er op gelegd en toen gestempeld met watermerkinkt, embossingpoeder erop en verhit en toen gesponst en nog wat losse stempels erop gezet. Beetje scheef, maar ja, dat snijden we wel even bij als ik er een kaart van ga maken. Geen idee aan wie ik de kaart zal moeten sturen, maar goed. Het gaat om de techniek en het idee :) de stempel die gebruikt is, is een deel van een skyline, wat niet echt te zien is nou ja, ach. Het was leuk om te doen en zoals ik al zei, het gaat om het idee ... :)
Ik heb nog een boel gemaakte kaartjes om te laten zien binnenkort, maar eerst hoop ik snel weer een paar blogs van jullie te bezoeken! Tot gauw! En een fijne lenteweek toegewenst allemaal!

7 opmerkingen:

Els zei

Schitterend mooie spulletjes heb je gekocht en mooie creaties gemaakt. Mooie templates en prachtig die cirkel stempel.
De gelli plate zit ik ook nog steeds aan te denken, maar weer met iets nieuws beginnen kan dit bruintje eigenlijk ook niet trekken.
Bianca's 'toko'(hahaha) is ook een gezellige winkel.
Geniet van je nieuwe spulletjes en groetjes, Els

marja kenter zei

Wat een leuk verslag. Ik ben zaterdag geweest en toen was het erg druk dat was gezellig maar wel een beetje jammer want ik kon niet overal goed bij. Je hebt leuke dingen gekocht nu er nog mee aan de slag.Ik heb een gelli plate gekocht, ben er gisteren mee bezig geweest, het viel me nog niet mee.
Veel plezier met je nieuwe spulletjes. Groetjes Marja

Gerdine zei

Leuk verslag!

Wies zei

Leuke kaarten heb je bij d workshops gemaakt. En veel leuk materiaal om mee aan de slag te gaan. Zo'n gelliplate lijkt mij ook erg leuk om achtergronden mee te maken. Veel plezier met je nieuwe aanwinsten Bianca.
Groetjes, Wies

Terry zei

Leuke spulletjes heb je gekocht Bianca! Hele mooie bloemenstempel en ook die cirkels zijn superrrr!! Veel plezier met je aankoop!

Regina de Koning zei

Heerlijk om je verhaal te lezen. Ik lees dat je genoten heb. Ik ook, jammer dat ik je niet gezien heb. Halen we een andere keer weer in. Mooie spullen en ja de Gelli plate geweldig leuk dat je die hebt aangeschaft. Prachtige kaarten heb je gemaakt. Veel plezier met je nieuwe aankopen en ik ben benieuwd wat we allemaal te zien gaan krijgen. Lieve groetjes, Regina

Marjan Küppers zei

Ja, wij kwamen elkaar dus tegen maar het was zo vluchtig, dat ik het niet zeker wist en ik heb je erna niet meer gezien. Volgende keer beter! Mooie spullen gekocht, hier ook niet met een buslading naar huis gegaan, maar daarvoor had ik ook al wel via internet geshopt, het houdt een keer op. Gaaf zij je workshopkaartjes! Veel plezier met je spullen!