1 februari 2015

Niet mijn kleur?


Lastig om foto's te maken met dit donkere weer, de kleuren zijn in het echt een stuk zachter, eigenlijk geeft het hoekje linksboven de beste kleur weer: Pear Pizzazz en Calypso Coral. Ik ben inmiddels verzot op de kleur Pear Pizzazz en heb eigenlijk de kleur Calypso Coral aangeschaft omdat deze kleur voorkwam in bijpassend dessin-papier. Maar... eigenlijk is de kleur best mooi! Tis echt totaal niet een kleur die ik als eerste zou uitkiezen, maar ik vind het verrassend mooi geworden, misschien komt het ook wel door de vrolijke kleurencombi en dat ik dit sombere weer behoorlijk beu ben ;)

Wat leuk is om te vertellen, ik zat een beetje voor me uit te staren naar het kaartenrek waar ik veel zelfgemaakte gekregen kaarten heb hangen. Twee kaartjes waren gemaakt met vierkantjes en tadaah! De basis voor deze kaart was gelegd, super zo'n persoonlijk inspiratierek :)

6 opmerkingen:

Regina de Koning zei

Hij is prachtig! Mooie kleurencombinatie. Mooi hé dat je op zoveel manieren geïnspireerd kan raken.
Heel tof!

Cornelie zei

Lekker geïnspireerd dus. Heerlijk vrolijk kaartje.
Hier scheen vandaag het zonnetje toch wel hoor, dus wij hadden geen klagen. Maar de zin in vrolijke kaartjes, dat herken ik wel ;-)
Hoop dat alles goed met je gaat. Fijne avond nog!

Mariken zei

Geweldige kleurencombi, wat een gezellige kleuren! Daar hou ik van!

Marit zei

Wat een mooie kaart Bianca! Calypso Coral vind ik geweldig mooi, maar kan me voorstellen dat niet iedereen die mening deelt😉. Mooi in combi met het groen!

Groetjes,
Marit

Marjan Küppers zei

Leuk! Vrolijke kleurtjes en een gaaf resultaat!

Ellie Knol zei

tip voor je foto probleem, koop een daglicht gloeilampje (kan in elke lamp) en je maakt foto's... weer of geen weer :)