3 september 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge augustus

Deze maand zijn er best veel inzendingen en allemaal stuk voor stuk erg inspirerend. De kleur oranje is niet echt voor iedereen de meest favoriete kleur, daarom des te leuker om te zien dat er toch prachtige kaarten zijn ontstaan. Op deze link kunnen jullie alle inzendingen zien van bloggers, mochten jullie ze nog niet gezien hebben.

Dit zijn de inzendingen van de niet-bloggers, weer een heleboel mooie inzendingen en wat blijft het leuk om deze prachtige kaarten op mijn blog te laten zien aan jullie!
Deze kaart is van Marijke, een prachtige kleurrijke kaart waar het wit mooi afsteekt en waar de kleuren een verrassende combinatie vormen maar waar de kleur oranje echt naar voren springt, heel verrassend!
Deze kaart is ook van Marijke, dit keer met verschillende tinten oranje. De in elkaar overlopende achtergrond staat prachtig bij deze serie bloemen en maakt de kaart erg mooi!
Deze kaart is van Joukje en ziet er werkelijk heel mysterieus uit. De achtergrond is gemaakt met aluminium tape, een embosssingfolder en alcoholinkt, wat een gaaf effect geeft dat! Prachtige kaart.
Deze kaart is van Betty en laat zien dat de mooie rozenstempels van Art Journey prima met de kleur oranje verwerkt kunnen worden. Zelf zou ik bij het stempelen van rozenstempels voor zwart/wit, roze of rood gaan, maar oranje geeft een net zo'n mooi effect!
Deze kaart is ook van Betty en laat zien hoe je met een paar materialen en een gewaagde kleurencombinatie een leuke kaart kunt maken!
Deze kaart is van Esther en je kunt het op deze foto niet zo goed zien, maar de randen zijn rafelig gemaakt. Het uiltje is erg mooi ingekleurd en een leuke en mooie combinatie van papier en kleuren!
Deze kaart is van Marietheres met een mooie papiercombinatie en als detail de blingbling, dat het tot een leuke kaart maakt die qua layout mooi in evenwicht is!
Deze kaart is van Christa en kijk ook goed naar het detail rechtsboven op de foto, de poststempel. Prachtige warme kleur en zo'n mooi kaartje zou niet misstaan in een kaartenstandaard bij een bloemist. Prachtig!

Van de bloggers zet ik er elke keer 1 à 2 in de spotlight. Maar nu kon ik gewoon niet kiezen, dus laat ik er 3 zien, in willekeurige volgorde ;)

Als eerste wil ik deze prachtige kaart van Ellie laten zien, wat een mooi effect geven de verschillende oranje tinten, heel losjes een achtergrond gemaakt, maar wat een gaaf effect geeft het met de mooie stempels en de witte accenten:

Als tweede wil ik de echt van je beeldscherm af knallende kaart laten zien van Annemieke, en wat ik zo mooi aan deze kaart vind, is dat het eerst lijkt alsof het een groot vlak oranje is, maar dat de verschillende motiefjes een heel bijzonder mooie achtergrond maken, en samen met de zwarte accenten langs de rand vormt het een mooi geheel met de vrouwenafbeelding waar ook zwart in zit:

Als laatste wil ik de prachtige tag laten zien van Regina, erg mooie achtergrond, prachtige details op een kleiner oppervlakte en heel inspirerend:
Wat ziet het er leuk uit, zo alle oranje kaarten onder elkaar! Allemaal bedankt voor jullie inzendingen en dat jullie de oranje inkt en papiertjes tevoorschijn hebben gehaald!

De nieuwe challenge zet ik vanavond op mijn blog...

10 opmerkingen:

Els zei

Wat een pracht creaties zijn er gemaakt en schitterend om ze te bewonderen. Groetjes, Els

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Prachtige creaties Bianca...de dames hebben mooi werk geleverd!

groetjes, Alie :-)

Judith zei

Complimenten voor jou, Bianca!
Jij weet het goede uit de mens te halen, dat zie je duidelijk aan alle mooie inzendingen.
En je maakt er telkens weer een boeiend blogbericht van!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een schitterende creaties Bianca. Wat een super super mooi werk.
groetjes Marja

Hella zei

Zo hé..dat zijn prachtige creaties van iedereen. Een genot om zo allemaal na elkaar te kunnen bekijken. Wat zijn er toch veel creatieve mensen in NL. SUPER!

DEKAKADO zei

Dit was een leuke challenge en er zijn meerdere creatievelingen die er zo over dachten en het zo hebben ervaren. Wat een prachtige inzendingen Bianca.
Groetjes, Marleen.

Jolette zei

Prachtige inzendingen Bianca!
Je nieuwe uitdaging is ook weer leuk verzonnen!

Groetjes,

Jolette

Ellie Knol zei

Leuk om alles zo te zien op een rijtje... mooie inzendingen!

Jeany zei

Die van jouke vind ik super leuk, maar de anderemkaarten zijn allen prachtig ook! Het was een goede challenge Bianca :)

Annemieke zei

Wat leuk dat je die van mij er uit hebt gepikt! <> Dank je wel voor de complimenten hoor!