2 augustus 2012

Each Card is Unique challenge (29) augustus

NB: deze challenge loopt tot en met 31 augustus maar vanwege een drukke invulling van het weekend 1 en 2 september zal ik pas de inzendingen van deze challenge en de nieuwe challenge op 3 september op mijn blog laten zien.

De warme gele/oranje stralen van de zomerzon beginnen nu dan eindelijk eens zo af en toe te schijnen ... de sportzomer begint eindelijk een beetje goede prestaties van "oranje" te brengen ... dat brengt mij tot de volgende challenge: maak een kaart waarbij de kleur oranje het meest voorkomt.
Je kunt hiervoor oranje inkt, oranje verf, oranje papier gebruiken, natuurlijk mag het in combinatie met andere kleuren, als de kleur oranje maar de hoofdkleur is.

Het voorbeeldkaartje heb ik gemaakt met gesso, glimmermist en ecoline. Vorig jaar december heb ik deze techniek ontdekt en heb er toen een aantal leuke kerstkaartjes meegemaakt.

Nog een foto van de zijkant genomen, door de glimmermist was het een beetje lastig om de kaart goed op de foto te krijgen:
Deze challenge loopt tot en met 31 augustus a.s..

Uitleg deelname challenge
Heb je een blog? Plaats dan een foto van jouw challenge-deelname op je blog en vermeld hierbij dat het gemaakt is voor de Each Card is Unique challenge.
Vermeld vervolgens de link naar jouw deelname (dus de link naar het betreffende blogbericht en niet de algemene link naar je blog) hieronder in het mr. Linky blok (achter "your url"). Op deze manier kunnen de andere deelneemsters door het klikken op je naam meteen op je blog de challenge-inzending bewonderen.

Heb je geen blog? Stuur mij dan per mail een foto van jouw challenge-deelname.
Aan het eind van de challenge zal ik de foto op mijn blog laten zien.

Aan het eind van de challenge zal ik uit de inzendingen van de bloggers er 1 of 2 uitkiezen en deze in de spotlight plaatsen, samen met uiteraard de inzendingen van niet-bloggers die ik per mail heb ontvangen.

Veel plezier met de challenge!

15 opmerkingen:

Jeany zei

Oranje..... Ohjeee helemaal niet mijn kleur... Maar goed, ik doe mijn best ;)) jouw kaartje is in elk geval super hoor!! Die kerstkaartjes vond ik toen al geweldig!! Ze blijven prachtig, en wat een werk dat ook geweest moet zijn. Lieve groetjes van mie

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Oranje, ik ga kijken hoor. Er past er zeker wel eentje in. Leuk idee Bianca. Je kaart is super mooi.
groetjes Marja

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Oranje, ik ga kijken hoor. Er past er zeker wel eentje in. Leuk idee Bianca. Je kaart is super mooi.
groetjes Marja

Iezie zei

Hallo Bianca,
Heb niet aan de vorige challenge meegedaan. Vond hem echt wel lastig en had niet veel inspiratie. Doe zeker mee aan je oranje-challenge. Heb al een idee.
Heel veel groetjes van
Ini

Patrice zei

Oranje...Wij Belgen denken dan meteen aan jullie Nederlanders...hihihi...hoe zou dat nu komen hé?? Maar jouw kaart mag er al zeker wezen...

Groetjes Patrice

Marijke zei

ik schaam me diep Bianca, had echt de intentie met de vorige challenge mee te doen, maar is er niet van gekomen, deze ronde ben ik zeker van de partij en deze kaart is weer superrrrr!!!

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat kanp gemaakt Bianca! De kleuren doen zoveel..schitterende kaart.

groetjes, Alie :-)

Jolette zei

Mooi voorbeeld Bianca!!!
Ik ga m'n best doen....

Regina de Koning zei

Prachtige kaart, Bianca. Ik ga mijn best doen, om mee te doen. Jammer dat ik al een paar keer niet heb mee kunnen doen. Hoop dat het nu wel gaat lukken.
Groetjes, Regina

CreativBär zei

Oranje - leuk - even kijken wat ik ervan zal maken :-)

Wendy ten Hove zei

Wauw! Deze knalt van mijn scherm af!! Leuk bedacht dit thema en ook wel een echte uitdaging, denk ik. Je ziet niet vaak oranje kaarten voorbij komen eigenlijk. Fijne zondag nog!
Groetjes, Wendy

Anoniem zei

Hallo Bianca,
wat leuk oranje.....eerst geprobeert en vanmiddag mijn kaartje aan je door gemailt, leuke challenge dank je wel ervoor, gr. Joukje

Anjas-Artefaktotum zei

Love the warm colorful card, awesome art work.

DEKAKADO zei

Helemaal leuk. Deze keer doe ik ook weer mee. Ik hou wel van oranje. Je voorbeeld is inspirerend. Liefs, Marleen.

Unknown zei

Hallo Bianca,

leuke opdracht, moeilijker dan ik dacht maar na een paar probeerseltjes toch een resultaat.
groetjes Coby