2 augustus 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge juni/juli

Het was best een lastige challenge dit keer, een kaart maken geïnspireerd op een schilderij. Toch hebben enkele bloggers en niet-bloggers zich aan deze challenge gewaagd. Als jullie de inzendingen van de bloggers nog niet bewonderd hebben, kijk dan snel hier! Prachtig om te zien hoe de meest mooie achtergronden en lay-outs ontstaan, alleen door het anders kijken naar een schilderij waar je waarschijnlijk al jaren naar kijkt.

Van de niet-bloggers laat ik zoals gebruikelijk graag de inzending hier zien. Ik weet van 2 niet-bloggers dat zij aan de challenge hebben meegedaan maar helaas kan ik daar geen foto van tonen.

Wel kan ik de prachtige inzending van Esther laten zien:

geïnspireerd door dit schilderij (door haar zelf geborduurd):
Afbeelding, plaatsing op de kaart, kleuren, de manier van sponsen van de kaart zelf, alles wijst naar het schilderij, prachtig! Ik vraag me af of Esther eerder de hoeken van een kaart op deze manier gesponst heeft, of dat deze challenge haar eigenlijk op dit idee gebracht heeft, of beter gezegd, haar eigen schilderij :)

Van de bloggers wil ik graag de inzending van Kim in de spotlight plaatsen:
geïnspireerd door dit schilderij:
Geweldig om te zien hoe een kaart met rondjes, witte details, stiksel en leuke bij elkaar passende kleuren tot stand komt door te kijken naar het schilderij. Kan me voorstellen wat voor plezier Kim gehad zal hebben bij het stoeien met de rondjes :)

Bedankt voor jullie prachtige inzendingen en jullie leuke reacties op deze challenge!

2 opmerkingen:

Jeany zei

Leuk om temzien wat een ieder er zo van gemaakt heeft, het was ook een zeer inspirerende challeges, dus dankjewel Bianca!

CreativBär zei

Hoi Bianca,
leuke inzendingen voor de challenge, het was een mooie uitdaging :-)Het is altijd leuk om me te doen.
Groetjes
Bianca