1 december 2011

Verrassing!Ik ben de challenge begonnen om inspiratie te geven voor diegenen die net begonnen zijn met de hobby of de 'profs' die even een inspiratiedip hebben. Het is geen "cadeautjes-challenge" dat je standaard elke challenge iets krijgt als jouw kaart is uitgekozen. Maar af en toe is het wel heel erg leuk om er een cadeautje 'aan te hangen'.

Ik heb al eens eerder een verrassing vooraf beloofd en natuurlijk stimuleert dat extra om mee te doen aan de challenge, want het is altijd super om iets te winnen, zeker als het iets creatiefs is :) maar nog leuker vind ik het om het achteraf te doen, des te groter is de verrassing.

Ik vond dat het wel weer tijd was voor een cadeautje voordat de cadeautjesmaand echt losbarst en dus had ik besloten om bij deze challenge weer eens achteraf een verrassing weg te geven zonder dat het vooraf bekend was. Ik dacht eerst, dat worden 3 lootjes, maar afgelopen week heb ik nog veel inzendingen binnen gekregen dus is het toch nog een kleine grabbelton geworden.

Ik heb lootjes gemaakt met de namen van de inzendingen van deze maand
 en de 'winnaar' is...
Esther! Gefeliciteerd! Het pakketje dat op de bovenste foto te zien is met verschillende soorten papier, 2 velletjes met plaatjes van Crafty Individuals, een paar knoopjes, zwarte veiligheidsspeldjes, paperclipjes, lintjes, labeltjes en jute zal zo snel mogelijk jouw kant op komen!

Later vandaag zal ik de nieuwe challenge op mijn blog zetten, tot die tijd: veel plezier met het bewonderen van de inzendingen van de afgelopen challenge!

6 opmerkingen:

ScrappyDoo zei

Feli voor de winnaar!

Marit zei

Oh wat leuk, gefeliciteerd Esther!

Regina zei

Hartelijk Gefeliciteerd voor Esther. Lief dat je cadeautjes weggeeft.
Ben benieuwd naar je challenge.
Liefs Regina

Cornelie zei

Tof dat je dat doet zeg! mijn kaart voor jouw challenge ligt onafgemaakt op mijn bureau...volgende keer beter!
Groetjes Cornelie

DEKAKADO zei

Ester gefeliciteerd.
Wat een verrassing inderdaad. Grapjas. Leuk. Had een paar postjes van je gemist.

CreativBär zei

Esther, hartelijk gefeliciteerd en veel plezie bij het knutselen :-)