1 december 2011

Inzendingen Each Card is Unique challenge november

Ondanks dat velen druk zijn met de kerstkaarten heb ik best veel inzendingen ontvangen, en dat terwijl de challenge niet echt eenvoudig was met de kleuren rood en/of paars en een zilveren accentje. Ik vond het dan ook heel leuk om deze inzendingen te ontvangen. De één heeft paars met zilver gebruikt, de ander rood met zilver en sommige hebben het aangedurfd om zowel rood als paars en zilver te gebruiken. Ik weet zeker dat deze kaarten weer voor inspiratie zullen zorgen!

Dit zijn de inzendingen (als je op de foto's klikt krijg je een grotere afbeelding):
Kaart gemaakt door Wies, mooie combi van borduurgaren, papier én met inkt het witte papier minder strak gemaakt.

Kaart gemaakt door Marijke, prachtige kaart met mooie embossing-details, heel sierlijke kaart en heel leuk idee om de swirl te combineren met bloemen.
Kaart gemaakt door Esther, prachtige kleurrijke kaart met het mooie warme fleurige effect van rood en paars bij elkaar. Mooie zilver details en een leuk idee om de tekst zo te maken en op deze manier op de kaart te plaatsen, mooie strakke layout.
Kaart gemaakt door Cilia, mooie kaart die in evenwicht is door de verschillende elementen die in balans op de kaart zijn aangebracht, een voorbeeld dat een kaart niet veel nodig heeft om mooi te zijn.
Kaart gemaakt door Miranda, met deze kaart is goed te zien wat voor een verrassend effect het rode accent geeft bij het paars en wat de zilveren accenten een chique effect geven, ook een heel leuk voorbeeld voor een bruiloftskaart.
Kaart gemaakt door Christa, prachtige, warme sfeervolle kaart die is ontstaan door de acrylblok-distressinkttechniek in combinatie met een tekststempel. Leuk zilver effect met de ringetjes door de kerstballen.
Kaart 1 gemaakt door CreativBär Bianca, mooie combinatie van paars en zilver en het zilverkleurige gaas erachter geeft de kaart een mooi effect, de kaart heeft een leuke layout om vaker te gebruiken.
Kaart 2 gemaakt door CreativBär Bianca, het ovale stukje papier is zilverkleurig, een heel vrolijk kaartje om in je brievenbus te vinden met de donkere dagen voor kerst.
Kaart gemaakt door Marleen, mooi warm effect geeft het, de combinatie van het rood met het paars en zeker ook omdat het rood weer terugkomt in het papier en de mooie zilveren accentjes en embossing maken het een chique kaart.
Kaart gemaakt door Marit, ik mocht deze kaart per post ontvangen, mijn eerste kerstkaart van dit jaar :), prachtige achtergrond met paars en zilveren embossing, het gekartelde strookje vind ik een heel leuk effect geven vooral omdat het net buiten de kaart uitsteekt.

Super leuk om alle verschillende inzendingen te zien. Sommige van de deelneemsters hebben zelf geen blog. Gelukkig kan op deze manier wel hun mooie kaart getoond worden :) Ben jij ook geïnspireerd door deze kaarten?

Deze challenge heeft nog een staartje ... wordt vervolgd :)

6 opmerkingen:

ScrappyDoo zei

Je maakte me heel nieuwsgierig. De oudste is op school, de hond uitgelaten en nu kom ik even kijken! Wat heb je veel inzendingen ontvangen en wat zitten er prachtige ceaties tussen! Echt spannende kleuren! Ik hou daar van!!
Staartje.... ik ben heel nieuwsgierig welk schattigmuisje daaraan vast zit....LOL

Jolette zei

Leuke kaarten heb je ontvangen Bianca!

Marit zei

Wow, wat een superinzendingen! Leuk om te zien wat voor verschillende kaarten er zijn ingestuurd! Ben benieuwd naar het staartje!

Groetjes,
Marit

Cornelie zei

Wat een toffe inzendingen heb je gehad!!
Groetjes cornelie

DEKAKADO zei

Leuk om ook die van anderen te zien. Veelzijdige creaties.

CreativBär zei

Wat zijn de kaartjes allemaal leuk geworden. Leuk om te zien en leuk om mee te doen :-)