11 september 2011

Mode


Zo wat gaat de tijd snel! Afgelopen week was echt een heel bijzondere week vol met bijzondere afspraken, werken, mijn vriendin die een paar dagen kwam logeren, shoppen (shoppen en nog eens shoppen), verjaardagen, concertfilm, etentjes, kortom allemaal leuke dingen. Het meest bijzondere was het kleuren-, stijl- en kledingadvies dat ik afgelopen woensdag heb gekregen. Ik blijk een zomerwintertype te zijn en met veel goede tips ben ik aan de slag gegaan met mijn kleding en dit had ik jaren eerder moeten doen! Geweldig.


Bij het maken van dit kaartje ontdekte ik bij de stempel van de vrouw dan ook elementen in de kleding die bij mij helemaal verkeerd zouden staan :) ach, zo ben je weer eens anders bezig met de stempels haha!

In het kaartje heb ik een deel van de kleurenwaaier verwerkt die bij het zomerwintertype past. De stempel van de vrouw heb ik (zomaar!) cadeau gekregen van Crafty Individuals, samen met nog een paar mooie stempels, echt een geweldige verrassing was dat! Deze stempels heb ik mogen ontvangen:
Thank you very much Jean!

De tekststempel is van de stempelsheet van Art Specially die er perfect bijpast.

Ik hoop in de loop van komende week weer tijd te hebben voor het bezoeken van jullie blogs! Ik wens jullie een fijne zondag en goed begin van de week toe!

13 opmerkingen:

M@rjan zei

Wat prachtig met die combinatie van de kleurenwaaier en de stempel!! Jouw kleuren staan mij ook, ik ben een zomertype. Leuk dat je dat hebt laten uitzoeken.
En dan zomaar van die mooie stempels krijgen, erg leuk!!

Groetjes, Marjan

Margot zei

dat is een heel mooi, bijzonder en origineel kaartje!

Marja's Stamp Addiction zei

Erg leuk dat je het kleurenadvies verwerkt hebt in je kaart. Leuk zijn de stempels he? Ik heb ze ook (wel gekocht hoor haha) maar heb er nog nietds mee gedaan.
De kaart is gaaf Bianca.
groetjes Marja

Petra Tillmann zei

Mooi kaartje. Bianca! Ik ben benieuwd naar je nieuwe kleding!

Yvonne zei

Wat een ontzettend leuk uitgangspunt voor jouw prachtige kaart! De kleurenwaairer springt er echt uit, en dat dat nu net jóuw kleuren zijn, wat leuk. Ik ben benieuwd naar wat je met het kledingadvies gaat doen en als je iets nieuws gaat aanschaffen, wat dat dan zal zijn. In ieder geval, veel plezier ermee!
Groetjes van Yvon

Els zei

Wat bijzonder leuk is dit gemaakt. Gaaf zo'n kleurenwaaier erbij. Voor mij zelf wet ik niooit wat vor kleuren ik moet kiezen en meestal wat me lekker zit koop ik dan. Groetjes Els

CreativBär zei

Hey Bianca,
de kaart is prachtig :-)
Leuk, dat je een mooie week hebt gehad. Ik ben trouwens een herfsttype (dus warme herfstkleuren)toen ik dit had begrepen, moest ik ook eerst mijn klerenkast opruimen...
Groetjes
Bianca

Christine zei

Leuke, eigentijdse kaart! En wat een mooie stempels heb je gekregen, geniet ervan!
Liefs
Christine

Marit zei

Ha Bianca!

Wat een gave, originele kaart heb je gemaakt! Extra leuk dat het kaartje helemaal in jouwkleuren is. Zo'n kleuradvies is superleuk, ik heb het een paar jaar geleden ook gedaan.
En stempels gekregen, heerlijk zeg! Geniet ervan!

Liefs,
Marit

Ps hoe is het met het huis?

Janine zei

dat wilde wij ook nog steeds een keer doen, ik denk dat ik jou kleuren maar overneem, ik vind die heeeeeeeeeeel erg mooi. ☺ en je kaartje, met stempels, helemaal geweldig!! Bofferd, leuke stempels hoor! Lieve groeten van Janine

Judith zei

Herken ik je over drie weken nog wel? hihi Zo'n kleurenadvies heb ik jaren geleden ook gehad. Inderdaad heel leuk. Ik ben een wintertype (geef mij maar liever zomer, haha). Bij dat type horen zilveren sieraden. Geen wonder dat ik zelf nooit graag goud heb gedragen... Zilver is helemaal mijn ding (-: behalve mijn trouwring dan. Heb je al met de kleurenwaaier geshopt? Gezellig, dat je vriendin een aantal dagen is geweest.
Je kaartje heb je origineel en leuk gemaakt! De stempels zijn ook leuk (wat een aardig cadeau!) Je hebt zoveel leuke dingen - dat wordt een koffer vol meenemen naar Marit (-;
Groetjes en een fijne avond.
Judith

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!
Wat een leuke kaart! Die kleurenwaaier sttat echt leuk hierbij, erg mooi gedaan! Wat een super cadeau, die stempels! Fijn te lezen dat je het zo naar je zin hebt gehad, hopelijk deze week weer een topweek!
Liefs, Wendy

Betty zei

Hoi Bianca,

Leuk, die nieuwe stempels!
Je bent en trouwe volger/blogger, dus je verdient het wel!

Doeg
Betty