16 september 2011

Distress-inktDeze twee kaartjes had ik gemaakt als voorbeeld voor bij de distress-inkt-workshop en had ze daarom nog niet eerder op mijn blog laten zien. Alles is gemaakt met distressinkt. De touwtjes door de gestempelde knoopjes hebben kleur gekregen door de distressinkt te gebruiken die in het kaartje voorkomt.


Met deze kaartjes heb ik willen laten zien dat met distressinkt veel mogelijk is zoals verschillende achtergrondjes, het combineren van dicht bij elkaar liggende kleuren bij het stempelen en het kleur geven aan touw, lint etc.

Fijn weekend allemaal!

12 opmerkingen:

Linda zei

Dit zijn mooie, eenvoudige kaartjes. Ik vind ze heel leuk!
Groetjes,
Linda

Judith zei

Gisteren heb ik even op het punt gestaan om Distress te bestellen bij Karin. Maar ik wacht nog even op onze knusteldag. Dan ga ik bij jou kijken, welke kleuren ik echt mooi vind. En hoop dan ook wat tips voor basisinkt van jou te krijgen (-:

Je kaartjes zijn weer heel leuk!
Groetjes en geniet van dit weekend,
Judith

M@rjan zei

Zo leuk, dat distressen! Je hebt er twee prachtige voorbeeldkaarten mee gemaakt. Erg leuk, dat olifantje en het kaartje met de cupcake vind ik al net zo gaaf!

Groetjes, Marjan

Els zei

Hele leuke kaartjes en groetjes van Els

CreativBär zei

Hoi Bianca,
prachtige kaartjes. Het kaart met de olifant vind ik heel bijzonder, omdat de kleuren zo mooie zijn :-)
Groetjes
Bianca

Marja's Stamp Addiction zei

Bianca, twee prachtige kaarten. het olifantje pakt me meteen. Zo lief en mooi uitgevoerd.
groetjes Marja

Janine zei

en ze zijn zo leuk. Vooral die eerste vind ik z geinig. En wat ook leuk is , is die nieuwe foto enlarger van Blogger, kunnen we alle foto's nog beter bekijken, door gewoon op een foto te klikken, zie je ze allemaal als in een diaprensentatie, dus ik heb extra kunnen genieten van je kaarten. fijne zondag meid

Wendy ten Hove zei

Ze zijn heel erg leuk, Bianca! Vooral die met de olifant vind ik heel erg leuk! Echt een plaatje! Leuk gedaan en, tja, er kan inderdaad nog veel meer met Distress dan ik nu doe in elk geval!
Groetjes, Wendy

Deezy zei

Hallo, wat een leuk blog heb je!

Anneke Klaas zei

heb je dit al gezien?
http://creatiefblogvandeweek.blogspot.com/2011/09/bloemen-van-wegwerp-washandjes.html

Marit zei

Prachtige kaartjes weer Bianca! Er is zoveel mogelijk met distress, echt een superprodukt! En door jou kom ik steeds weer op nieuwe toepassingen...het kleuren van lintjes bijvoorbeeld! Dankjewel!

Groetjes,
Marit

Petra Tillmann zei

Ik vind vooral de eerste kaart erg leuk!
Groetjes, Petra