24 juli 2011

Hi!


Dit is het eerste kaartje na de vakantie gemaakt, met één van de stempels die ik in Zweden heb gekocht. Ik heb voor deze kaart alleen papier en inkt gebruikt. Het woord hi heb ik met papier gemaakt. Eigenlijk weer een voorbeeld/inspiratiekaartje voor de challenge van deze maand!

Heb je met het druilerige weer (ideale voor de knutsel) geen inspiratie? Misschien vind je het leuk om mee te doen met de challenge, nog een weekje en dan komt er weer een nieuwe.

Inmiddels heb ik alweer een paar blogs bezocht, wat een geweldig mooie en leuke dingen heb ik daar weer gezien! Iedereen een fijne zondag toegewenst!

10 opmerkingen:

Petra Tillmann zei

Ik zie dat je weer terug bent! En je hebt een leuke vakantie gehad, zo te zien.
Die uil is wel heel grappig! Leuke kaart!

Groetjes, Petra

Marit zei

Wat een leuke kaart Bianca! Die letters, knap gemaakt zeg, en hoe kom je er op! Ik had al een kaart gemaakt voor de challenge, maar zonder er bij na te denken heb ik de randjes geponst. Toen ik daarmee klaar was bedacht ik me dat dat natuurlijk niet mocht haha. Ik hoop dat ik de komende week nog even tijd en een idee vind voor een nieuwe poging!

Groetjes,
Marit

Kim zei

Wat een geweldig leuke stempel en het kaartje is prachtig geworden.

Groetjes van Kim

Marja's Stamp Addiction zei

Prachtige kaart en mooi stempel.
groetjes Marja

Jolette zei

Mooi kaartje Bianca!
Leuk die zelf geknipte letters!
Je hebt helemaal niet zoveel spullen nodig om toch een mooi kaartje te maken!!!

Wendy ten Hove zei

En hier is dan alweer zo'n leukje! Geweldig, die uil!! Die is echt top!!! Mooie kleurtjes, ik word er weer helemaal vrolijk van! Fijn dat je er weer bent!!
Groetjes, Wendy

Inge zei

Je bent er weer! Ik ben wel heel benieuwd hoe je het hebt gehad in Zweden, lijkt me heerlijk zo'n rondreis! En wat een leuke scrapsouvenirs heb je meegenomen :-) Super, je eerste Zweden kaartje!

M@rjan zei

Superleuk!! Grappige uil en o zo leuk verwerkt! Leuke lettertjes ook, zo uit de losse pols.

Groetjes, Marjan

Els zei

Dit is toch wel een heel erg leuk kaartje zo. Lieve groetjes van Els

Maddy zei

Prachtig en leuk kaartje!!