23 juli 2011

Weer terug!

Zo, dat is lang geleden! Na een aantal rommelige weken in de aanloop naar de vakantie zijn we net terug van een 13-daagse rondreis door Zweden. We hebben 11 dagen met de auto rondgereden door het prachtige Zweden, wat is het daar relaxed en mooi! Best uitgerust thuisgekomen met veel indrukken en met een fikse lading inspiratie:)

Uiteraard staan mijn creatieve voelsprieten uit als ik door een stadje loop en deze vakantie heb ik best veel leuke spulletjes bij elkaar verzameld. Sommige zul je ook hier kunnen kopen, maar op vakantie heb je er dan op de één of andere manier een andere kijk op en borrelt de inspiratie op en móet het gewoon mee in de koffer mee naar huis. Een stel leuke foamstempels, wat cadeaulint, leuke lintjes (die had ik écht nog niet...), een pons die ik nog altijd wilde, leuke paperclipjes en gedecoreerd plakband.

Bij de fabriek waar ze Dala-paardjes maken viel mijn oog uiteraard op een stempel waarmee ze de omtrek van de paardjes op het hout maken zodat het later uitgezaagd kan worden. Leuk souvenir;) maar ik heb het braaf laten liggen...

..
Dit is het uiteindelijke resultaat, felgekleurde paardjes, met de hand verder in vorm gesneden en geschilderd. Prachtig.
Tsja, als na het zien van al die kleurenpracht de inspiratie nog niet opborrelt ... maar anders zijn er ook nog altijd de gordijnen van de hotelkamers. Aan het eind van de reis hadden we een hotelkamer die als één van de weinige van dat hotel nog niet opgeknapt was. En dat was te zien. Maar daardoor hingen er nog wel vrolijke gordijnen die mij een oja!-idee gaven, van dát is ook een leuk idee om te doen met zo'n vlak en wat bloemenstempels...
En er is een ideetje ontstaan met de reiswashandjes als uitgangspunt ... als het even wil ga ik het dit weekend uitwerken... want mijn handen jeuken weer om aan de slag te gaan, heerlijk!
Ik ga de komende tijd ook op m'n gemak de blogs bezoeken en kijken wat er zoal voor moois gemaakt is, want dat is er de afgelopen maand behoorlijk bij ingeschoten. Tot blogs en iedereen een fijn weekend toegewenst!

7 opmerkingen:

Judith zei

God morgon, Bianca!
Fijn dat je er weer bent (-: Ik vroeg mij al af, of je op vakantie bent. Goed geraden, dus (moeilijk in deze tijd van het jaar, hihi)
Je maakt mij nieuwsgierig naar de uitwerkingen van jouw opgedane ideeën en zal de komende tijd je blog graag weer komen bezoeken.
Veel plezier met je nieuwe aanwinsten! Fijne zaterdag,
groetjes van Judith

M@rjan zei

Ik had ook al zo'n idee dat je op vakantie was, meestal zit er niet zoveel tijd tussen jouw blogposts :)
Zo te zien heb jij lekker veel inspiratie opgedaan, zeg! Die gaan we vast terug in je kaarten! Leuk!!

Groetjes, Marjan

Marja's Stamp Addiction zei

hoi Bianca, Fijn dat je er weer bent. Wat een pracht reis heb je dgemaakt door Zweden lees ik net. Lijkt me ook bijzonder mooie natuur en dus genieten geblazen.
Ben benieuwd naar je nieuwe creatieve werkstukken.
groetjes Marja

Jolette zei

Hoi Bianca,

Wat knap dat je die stempel van dat mooie paardje hebt laten liggen...
Maar je hebt altijd de foto nog!
Lijkt me een erge mooie reis geweest!
Nu nog even nagenieten...

Marit zei

Hoi Bianca!

Goed om te lezen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad, en wat een prachtige hobbyspulletjes heb je mee terug genomen! Mijn oog viel op de paperclips, die zijn zo leuk!

Ik ben erg benieuwd naar je komende creaties, je maakt me lekker nieuwsgierig!

Liefs,
Marit

Ps. Al bezichtigingen gehad? Wij hebben vrijdag een bod gehad op ons huis, maar dat was bedroevend laag en we hebben het afgewezen. Maandag weer een nieuwe bezichtiging...we duimen!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!!

Super om te horen dat je zo'n lekkere vakantie hebt gehad!!! Wat een leuke inspiratie foto's! Die gordijnen lijken echt op de kaarten in jouw stijl, dus kan me voorstellen dat je daar weer helemaal zin van kreeg! Nu weer lekker wat knutseltijd!

Groetjes, Wendy

Anneke zei

Leuke dingen heb je op de kop getikt!