26 maart 2011

Update website


Afgelopen week heb ik mijn website aangepast, aangevuld en de workshopagenda actueel gemaakt. Ook weer een nieuwsbrief gemaakt die ik zojuist verstuurd heb. Heb je geen nieuwsbrief ontvangen maar wil je wel graag op de verzendlijst komen te staan, laat het dan even weten.

Op de website is een uitgebreide fotoreportage te zien van de "maskertechniek".
Bij het maken van de fotoreportage moest ik oppassen dat ik mijn fototoestel wel bleef gebruiken waar het voor bedoeld was en er niet een nieuwe stempeltechniek mee ging uitoefenen;) fototoestel om, klik, af, stempel, spons, om, klik, af etc etc:)

Iedereen een heel fijn weekend toegewenst!

7 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Leuk! Ik ga zo even je tutorial bekijken. Ik ben bezig geweest met de Distress Stains voor een challenge van CFY. Op stroken achter foto's gebruikt, je ziet er niet zo erg veel van, maar het is wel erg leuk spul, hoor! Pas over twee weken kan ik dat op mijn blog zetten, maar hier zal het niet bij blijven.

Fijn weekend, Marjan

Marjan Küppers zei

Goh, complimenten hoor! Een erg goede en uitgebreide tutorial en wat een prachtige kaart!

Jolanda zei

wow,wat mooi!!dat ziet er goed uit!
Fijn weekend!
xx

Margot zei

ik kende alleen dit blog en niet je website, ziet er erg goed uit!

Jeany zei

Hoi Bianca, de link in je logje werkt niet meid, die naar je website van de cursussen. Maar ik moet zeggen bewondering voor hoe je alles oppakt, de nieuwsbrief ziet er gelikt uit, en wat je beschrijft op je website, geweldig, dat moet vruchten gaan afwerpen. Dus doorgaan meid, dit komt straks heeel erg goed allemaal. fijne zondag nog, lieve groeten van Janine

Regina de Koning zei

Je blog en website zien er gelikt uit. Wat goed van je dat je stap voor stap het maskeren op je website hebt gezet. Hier mag je trots op zijn. De kaart is trouwens prachtig. Groetjes, Regina

Yvonne zei

Mooie kaart, ziet er goed uit! Leuke tutorial! Je vorige nieuwsbrief heb ik wel ontvangen, maar deze niet ... snif.
Leuke voortgang op je blog en website!
Groetjes van Yvon