15 januari 2011

Just a note to say...

Dit stempelafdrukje heb ik een tijdje geleden van Wendy ontvangen bij de candy die ik toen gewonnen had. Het is een 'hangler stangler' stempel, ik ken deze stempel niet, maar ik vond het wel leuk om de kleurpotloden weer eens te pakken:) Het papier heb ik al heel lang in huis, maar heb het eigenlijk nooit willen gebruiken omdat ik het te mooi vond, maar het is pas zonde als je het níet gebruikt...

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Haha, te mooi, ja dat ken ik wel. Maar vind hetzelfde als jij. Je hebt er een prachtig kaartje mee gemaakt, met een schattig afdrukje. Mooi gekleurd met potloden!

Groetjes, Marjan

CreativBär zei

Hey Bianca,
die kaart is heel leuk en de stempel is de juiste bij dit weer.
Prachtig!!!
Groetjes en een fijn weekeinde gewenst
Bianca

Kim zei

Mooi ingekleurd en het papier past er mooi bij.

Inge zei

Te mooi om te gebruiken, ja soms heb ik dat ook, maar dat duurt meestal niet lang haha! Leuk geworden met dit afdrukje. Heerlijk hè dat inkleuren :)

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca!

Yep, hij is super geworden! Mooi gekleurd! Ja, het blijft lastig om overal de juiste inkt en materialen voor te vinden soms, maar het ziet er strak uit, hoor, zo op de foto! En inderdaad erg mooi papier, heerlijke kleuren, maar gelukkig heb je nu altijd nog de foto van de mooie kaart, die je er mee hebt gemaakt!!

Fijne avond,
liefs, Wendy

DEKAKADO zei

Ja, herkenbaar. Te mooi om te gebruiken. Je hebt er wel weer wat moois van weten te maken.Groetjes, Marleen.