6 januari 2011

Weer even kleuren:)

Jullie zullen misschien wel denken, al die berichten over de website, kom nu maar weer eens met een nieuwe creatie;) Nou eerlijk gezegd had ik gisteravond ook wel weer flink zin om aan de knutsel te gaan. En dan vooral om weer eens lekker te kleuren.

Ik heb gekozen voor de Derwent potloden met reukloze terpentine. Eerst wilde ik heel lichte kleuren maken, maar ik vond iets donkerder toch mooier. Gisteravond wist ik even niet hoe de kaart af te maken en dat heb ik vanmiddag gedaan door gebruik te maken van papier en lint van de Action. Om het witte vlak niet zo wit te laten heb ik er een swirlstempel op gestempeld (die lijkt op de swirl in het blauwe papier) met distressinkt. Ook de randen van het papier heb ik met distressinkt gedaan. Er gaat best veel tijd zitten in het kleuren, maar dat geeft niet want het is heel erg leuk om te doen.

Deze kaart is meteen voor de Derwent-challenge, waar dit keer een vrij thema is.

15 opmerkingen:

Betty zei

Wow, wat een leuk kaartje!
Zoals je weet ben ik momenteel verliefd op het werken met Derwent potloden, dus dit kaartje inspireert mij wel weer,

Betty

Kim zei

Hij is ontzettend leuk geworden. Je kan inderdaad best goed bruikbare knutselspullen kopen bij de Action.

Groetjes van Kim

M@rjan zei

Ik vind dit zulke leuke stempels! Het is dat ik niet zo van het inkleuren ben, maar jij maakt er weer een preacht creatie van!

Groetjes, Marjan

Janine zei

erg leuk, en hele leuke stempels, grusse van Janine

Yvonne zei

Mooie kaart Bianca, en prachtig ingekleurd! Goede inspiratie met het papier en lint van de Action, ook goed bruikbaar bij deze kaart. En weer prachtig afgewerkt!
Groetjes van Yvon

Judith zei

Hallo Bianca,
Soms moet een kaart gewoon een nachtje rustig wachten, dan komen de ideeën voor de afwerking de volgende dag wel, of de dag daarop, of weer een dag later (-:
Succes met de challenge, jouw kaart is in ieder geval erg leuk.
groetjes van Judith

Inge zei

Wat een lief kaartje! Ik vond dat je echt zo mooi met Derwents hebt ingekleurd, heerlijk om te doen hè? Ook je swirls op het afdrukje zijn een goed idee!

CreativBär zei

Wat een lief kaart, zeg.
Mooie kleuren heb je gebruikt :-)

DEKAKADO zei

Een schitterend kaartje.
Mooie kleuren ook.

Dina zei

een prachtige baby kaart , bedankt voor de deelname bij derwent

Dina zei

een prachtige baby kaart , bedankt voor de deelname bij derwent

Petra Tillmann zei

Wat een schattig kaartje! Ik vind kleuren ook altijd erg leuk om te doen :-)

Groetjes, Petra

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Berichten over je website enzo zijn voor mij ook geen probleem, hoor, want ik leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Maar deze kaart vind ik ook super, heel leuk gekleurd en leuke stempel. De bloemen van mijn vorige kaart heb ik ingekleurd met Copics. Ik heb wel ook Derwents, maar ik vind het kleuren met Copics toch nog altijd het allerleukste!
Fijne middag nog!

Groetjes, Wendy

Sandra Cornet zei

Hoi Bianca,
Je vroeg hoe ik de kaart heb ingekleurd, dat is met Derwentpotloden ( en terpentine)gedaan. Vind ik een geweldig medium. De techniek heb ik van Terry geleerd,mijn knutselmaatje. (blog; cards and creativity)
Groetjes Sandra

sylvia zei

Wat een super lief kaartje
Echt heel mooi
Groetjes Sylvia