3 november 2010

Paintdabbers

Deze kaart heb ik gemaakt met de techniek die uitgelegd wordt bij Two Peas in a Bucket (zie mijn eerder geplaatste link), met paintdabbers. De techniek is eigenlijk gewoon je stempel beïnkten met verf en dan afdrukken.
Het is volgens mij de bedoeling van het filmpje dat je enthousiast wordt van paintdabbers ... maar ik kan er nog niet enthousiast over worden. Ik krijg echt maar met moeite verf uit de dabbers en ik gebruik dan liever een beetje uit het flesje geschud op mijn craftsheet en dan een sponsje van Cut-n-Dry om de inkt aan te brengen op de stempel. Ik heb het bij dit kaartje lekker dik op de stempel aangebracht, je voelt de stengels op de kaart:) De kleur van deze dabber viel tegen, het is donker groen, terwijl het leek alsof het mooi (lichter) zeegroen zou worden. Maar goed. Een leuke techniek die ik, als de dabbers op zijn, gewoon met acrylverf blijf uitoefenen. Dit is het eerste kaartje dat ik gemaakt heb met deze techniek, de komende dagen volgen de andere 3 kaartjes.

9 opmerkingen:

M@rjan zei

Vind het een geweldige kaart!! Jammer dat die kleur groen niet uitviel zoals jij wilde, maar deze tint staat wel erg goed bij het donkerblauw! Vind het altijd erg leuk omt lezen hoe jij je kaarten maakt, je gebruikt zulke andere dingen dan ik.

Groetjes, Marjan

Jolette zei

Leuke kaart Bianca.
Ik vind de paintdabbers ook ondingen.
Krijg er ook niks uit.

Judith zei

Met verf te werken geeft wel een heel mooi effect. Dat laat je met deze kaart goed zien. Ik vind de bloemen heel mooi geworden, leuk!
groetjes, Judith

Petra Tillmann zei

Leuke kaart en ik ben het helemaal met je eens over die paintdabbers!

Jolanda zei

Mooi geworden zeg,super!!!

Yvonne zei

Geweldig mooie kaart Bianca! Misschien de kleur niet zoals jij wilde, maar ik vind 'm mooi ..... Mooie stempel om deze techniek er bij te gebruiken, en je hebt het weer zo mooi afgewerkt! Tja, de paintdabbers, ik sluit me aan hoor. Prachtige kleuren verf, heel mooi principe, maar de verf eruit krijgen ... je schudt, stampt, roert en wat al niet meer, maar verf, ho maar! Tim geeft de tip de dabber zelf nat te maken met water, maar ook dat helpt echt niet. Ik heb de verf zelf een keer verdund met warm water en de dabber uitgespoeld, geweldig .... van heel korte duur.
Groetjes van Yvon

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Ik vind het wel een super leuke kaart, en leuk dat je van die nieuwe technieken uitprobeert! Het pakketje met de Distress is al naar me onderweg, ben benieuwd! Bedankt voor het doorgeven nog van die waterpen, dat vind ik ook wel heel leuk! Het ziet er mooi uit, met die diepte van de stempel zo bij deze, ik ben benieuwd naar de andere kaartjes!
Fijne avond!

Groetjes, Wendy

Janine zei

hoi Bianca, ja datken ik, ik heb ergens gelezen of gehoord ;), dat je ook gewone acrylverf met een rolletjes kunt gebruiken en dat zou wel makkelijker gaan, dus ik wil dat laatste wel proberen............... maar dat gezegd hebbende, je kaartje is wel erg leuk!!!

Anneke zei

Goed gelukt je kaart, mooi afgewerkt ook!
In het filmpje gaat dat perfect met die dabbers, hoe zou dat toch komen :)
Ben al blij dat ik er geen heb als ik dat allemaal lees, het lijken me "ondingen".