4 november 2010

Paintdabbers kaartje nr 2

Ohohoh ik heb gisteravond 2 leuke kerstkaartjes gemaakt ... ik kan niet wachten om ze te laten zien:) maar eerst laat ik nog even kaartje nr 2 zien gemaakt met de paintdabbers. Ik heb de stempel met 2 kleuren beïnkt en de achtergrond heb ik ook met inkt gemaakt, met het (geweldige;)) verfrollertje heb ik de inkt op een paarse kaart gerold waardoor je het paarse er nog een beetje doorheen ziet, een heel leuk warm effect geeft dat. Het strookje waar de tekst op staat is ook van een vel dat ik met inkt had bewerkt, echt een leuke manier om bijzondere achtergrondjes te maken.

Super leuk om jullie reacties op mijn eerste kaartje en dabberervaringen te lezen. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die er niet enthousiast over is. Ik dacht echt dat het aan mij lag omdat ze nog steeds volop verkocht worden, maar blijkbaar is nog niet iedereen er achter dat het ondingen zijn;) Ik moet wel eerlijk zeggen dat een mooie kleur kerstrood-verf wel welkom is in mijn collectie, dus misschien als ik die tegenkom op de beurs dat ik het toch ga kopen, maar dan schroef ik de dop er wel af. Bij de Action had ik een keer zo'n setje verf gekocht met de basis kleuren, maar de rood is daar meer oranje van, dat is jammer. Oh ik heb al echt zin in de Kreadoe! Gaan jullie er ook heen?

6 opmerkingen:

M@rjan zei

Deze is ook weer erg leuk geworden!! Ben erg benieuwd naar je twee kerstkaarten!
Nu ik lees dat die dabbers blijkbaar niet best zijn, ben ik blij dat ik ze nooit heb aangeschaft. Niet alles van heer Tim is super.
Als ik al iets verf, gebruik ik alcrylverf, meng zelf net zo lang tot het naar mijn zin is. Maar... ik gebruik het nauwelijks.
Ik zie je wel bij SBN dan, stel je er niet te veel van voor. Het forum is niet meer wat het was en kaartjes worden maar door een aantal gewaardeerd. Hoewel jouw stijl er nog niet vertegenwoordigd is.

Groetjes, Marjan

Yvonne zei

Prachtige tweede kaart Bianca! En je hebt er een mooie stempel voor gebruikt, ik heb het zelf ook en gebruik ook wel eens een deel ervan.
Wat de verf betreft, ik vind de acrylverf van Amsterdam hele mooie kleuren hebben, tubes zijn in verschillende groottes te koop. Goed op aanbiedingen van V&D letten, daar zijn ze nogal eens in de reclame.
Groetjes van Yvon

Jolanda zei

wat mooi zeg,ik moet ze ook weer eens uit de kast halen (paintdappers)
Je werk is altijd mooi,leuk om naar te kijken!!!

Janine zei

deze is erg mooi Bianca, ik houd er ook zo van zelf mijn achtergronden in te kleuren, dat is toch veel leuker dan papier kopen :)) hahaa, erg mooie kaart!!! Enne, nee, ik ga niet naar kreadoe, ik ga naar art specialy, kan ik nog lekker lang sparen :)) fijn weekend, Janine

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Deze kaart vind ik super, die achtergrond is zo inderdaad erg mooi, ik hou daar ook wel erg van! Leuk! Ik ga vrijdag naar de Kreadoe en ik heb er ook al ontzettend zin in! Ben benieuwd wat voor leuke workshops ze dit jaar weer aan gaan bieden!

Groetjes,
Wendy

Inge zei

Ik kijk mijn ogen weer uit, leuk hoe je altijd verteld hoe je kaartje tot stand is gekomen! Ik ga niet naar de Kreadoe, ik ben van plan om een béétje te consuminderen - heb nog zóveel liggen ;)