9 november 2010

Butterfly wishes

Weer even een ander kaartje dan een kerstkaartje:)

De achtergrond van dit kaartje had ik gemaakt met paintdabbers op donkerpaars papier. Vervolgens met witte paintdabber een beetje (teveel) wit aangebracht. De vlindertjes ook gestempeld met de witte paintdabber. Het plaatje is van Lisa's Altered art. Het knoopje heb ik op een rondje geplakt dat ik uit hetzelfde achtergrond papier had geponst. Ik vind zelf het wit te veel overheersen, maar vond het toch zonde om de kaart niet af te maken.

8 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Wat een leukje is dit! Erg leuke afbeelding en super mooi kleuren kaart! Ha ha, ik moest erg lachen om je opmerking: hét idee van de maandagmorgen op mijn blog, helemaal leuk!
Ik vind op deze kaart het wit niet overheersen, hoor, ik vind het een erg mooie combi met het warme aubergine. Wanneer ging jij ook al weer naar de Kreadoe? Niet vrijdag, of wel? Ik ga vrijdag met twee vriendinnen en heb er al helemaal zin in!
Fijne dag!

Liefs, Wendy

M@rjan zei

Ik vind het ook niet te veel, dat wit. Het is een beetje sneeuw achtig. Erg mooie kaart weer, Bianca!

Groetjes, Marjan

Jolanda zei

oh wat een super mooi kaartje!!helemaal leuk!!

Petra Tillmann zei

Leuk kaartje en lief plaatje! Ik hou daar wel van! En wat dat wit betreft, vind het inderdaad wel meevallen, maar anders had je het toch met een paintdabber weer wat donkerder kunnen maken??

Jolette zei

Lieve kaart!
Erg mooi!!!

Angèle zei

Wow Bianca...(volgens mij ben ik hier voor 't eerst?)... wat maak je mooie kaartjes! En zo gevarieerd!
Ik ga je volgen!

Groetjes, Angèle

Janine zei

nou Bianca, als je het ons niet verteld had..... hahaa, ik vind de sneeuw precies goed, en het is een prachtige kaart geworden!!!! Helemaal mooie kleuren. Groetjes van Janine

Inge zei

NEE, het witte is juist leuk op deze kaart! Echt!