7 november 2010

2 eenvoudige kerstkaartjes


Allereerst: iedereen bedankt voor jullie positieve enthousiaste reacties op het 'dabber'kaartje dat ik gister plaatste! Ik werd er echt blij van!

Nu weer heel totaal andere kaarten die ik laat zien, namelijk de kaartjes die ik van de week 's avonds een keer gemaakt heb met papier van Marianne Design en de stempels van Kars. De inkt is van Brilliance.

Een leuk verhaal bij deze kaartjes: ik was laatst een dagje aan het shoppen met mijn nicht en we liepen bij Dille en Kamille. Daar zag ik een rolletje touw liggen. Meteen sloegen mijn creatieve gedachten op hol. Bij mijn nicht kwamen allemaal culinaire gedachten op, want het was namelijk rolladetouw! Mijn creatieve voorstelling bij het touw heeft me niet teleurgesteld want het past perfect bij het papier van Marianne Design in combi met crème-stempel papier:)

Fijne (creatieve?) zondag allemaal toegewenst!

10 opmerkingen:

M@rjan zei

Zo een voudig vind ik ze niet, maar wel erg mooi!
Leuk, dat rolladetouw! Kunt je in scrapwinkels ook kopen, maar vast veel duurder :)

Groetjes, Marjan

Bea zei

Ze zijn erg mooi hoor!!
Groetjes Bea.

Janine zei

die 2de kaart vind ik erg leuk gevonden met die sluiting, en beide kaarten zijn topkaarten, zoals altijd hier :)) grusse van janine

Joke zei

leuk

Jolanda zei

wat mooi!!heel leuk kaartje...vraagje,waar heb je dat leuke rood/witte touw vandaan??

Inge zei

O, nou móet ik ook naar Dille & Kamille, ben al zo lang op zoek naar dit soort touw ;) Het past inderdaad super bij het marianne papier, je hebt er weer kunstwerkjes van gemaakt. Leuk om bij jou iedere keer weer iets heel anders te zien!

Petra Tillmann zei

Die stempels passen heel goed bij het papier. Superleuk!

Judith zei

Dat vind ik nou ook zo leuk, als je tegen dingen aanloopt, die direct de creativiteit wekken (-:
Je hebt weer heel leuke kaarten gemaakt!!
Groetjes, Judith

Annick zei

Ontzettend leuk! Ik dacht al slagerstouw/rolladetouw te herkennen!

Wel een veel leukere en originelere manier om het te gebruiken zo! Door de manier waarop het gestreept is, lijkt het gelijk een beetje op Candy Canes en da's ook helemaal Kerstmis.

Jolette zei

Erg mooie kerstkaarten Bianca!