30 oktober 2010

Workshop

 

Vandaag de eerste van de 3 kerstworkshops gegeven "cute-cards forever friends", dit keer met 3 deelneemsters (ik kan aan maximaal 5 deelnemers thuis de workshop geven).
Het was weer een groot succes en iedereen heeft super leuke kaartjes gemaakt! Ook het inkleuren van de stempels met Derwent potloden en reukloze terpentine ging heel goed. Geweldig leuk weer om te zien wat voor moois er gemaakt wordt en zelf doe ik ook altijd ideetjes op. Na ruim 3,5 uur zijn de deelneemsters met prachtige kaarten en een goody-bagje na een geslaagde middag weer naar huis gegaan.

Inmiddels heb ik de spulletjes opgeruimd, m.u.v. de workshoptafel, die laat ik staan omdat ik over twee weken weer een workshop ga geven. Dus morgen zodra ik wakker ben ga ik heerlijk aan de knutsel, ik heb alles al klaargelegd haha!

Helaas kan ik de voorbeeldkaarten of de vandaag gemaakte kaarten nog niet laten zien omdat ik het toch een beetje 'nieuw' wil laten blijven voor de deelnemers van de 2 andere workshops. Maar een paar fragmentjes van de voorbeeldkaarten kan ik wel laten zien...


6 opmerkingen:

Janine zei

Hi Bianca, bedankt voor de groeten van Bianca :)) als je net zo'n plezier hebt gehad als wij was je dag hartstikke leuk :)) Nu wel kei moe, maar dat mag de pret niet drukken, fijne weekend en rust lekker uit :)) Janine

Jolanda zei

Wat mooi en wat leuk,jij bent ook een bezig bijtje!!
Ben benieuwd naar de hele foto's!
Fijne avond,Jolanda

M@rjan zei

Wat leuk dat je workshops geeft!
Het was een succes, dus weer veel plezier met de verdere workshops!

Groetjes, Marjan

Inge zei

Dat moet vast heel gezellig zijn geweest! Veel plezier alvast met de volgende workshops!

Inge zei

En o ja...wat LEUK dat je ook mee gaat doen aan de Let it Loose cursus! Volgens mij krijgen we een 'klasje' met blog-bekenden :)

CreativBär zei

Hoi Bianca,
wat leuk. Janine en ik hebben ook heel veel plezier gehad :-)
Wens je nog een fijn weekeinde.
Groetjes
Bianca