29 oktober 2010

Laatste kaartje van de 'serie'

Dit is het laatste kaartje dat ik gemaakt heb met het scheuren, inkten, paperdistresser etc. Dit kaartje vind ik zelf heel goed gelukt. Ik had nog een restje van het gemaakte rode stippeltjes papier en heb dat in dit kaartje verwerkt. In het echt staan de bloemblaadjes wat naar voren, helaas komt dat op de foto niet goed uit. Wat ook niet goed te zien is dat op de golvende rand embossing rondjes/puntjes zitten, gemaakt met een pons waarvan ik niet in de gaten had dat het een embossingpons was toen ik de pons kocht... Dit is eigenlijk het soort kaartje wat ik in gedachten had, bloemetje, touwtje, beetje slordig/oud met inkt. Ja, dit ga ik vaker doen!

6 opmerkingen:

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Hij is zeker leuk geworden, mooie kleurtjes, ik blijf die stempel super vinden en de bloem vind ik super! Erg mooi gemaakt en ook mooi 'oud' gemaakt!

Groetjes,
Wendy

Janine zei

leuk om te zien dat je zo enthousiast bent, dit is ook weer een plaatje Bianca. groeten van Janine

Petra Tillmann zei

Fijn dat je er zelf zo tevreden over bent ;-)
Deze vind ik de mooiste van de serie!

Groetjes,
Petra

Inge zei

Wat een goed nieuws dat je dit vaker gaat doen! Volgens mij heb je er veel plezier in en ik ook - om bij je te komen kijken :) Goed weekend.

M@rjan zei

Persoonlijk is dit ook mijn favoriet!
Leuk joh, dat je zo enthousiats bent om van alles te proberen en daarvan dan je eigen dingen te onthouden en te combineren. Je bent een cratief mens! :)

Groetjes, Marjan

Yvonne zei

De herfst wordt zo nog gezellig ook! Leuk kaartje, mooie warme kleuren, goed gedistressed hoor!
Groetjes van Yvon