18 augustus 2010

Just a note to say...


Dit kaartje vind ik zelf weer super (jammer alleen dat de tekst omhoog loopt...) juist omdat het zo'n eenvoudig kaartje is met weinig tierlantijntjes. Het papier vind ik heel erg mooi maar helaas was dit een restje :( en het hondje heb ik ingekleurd met Coloursoft potloden en reukloze terpentine.

Het hondje had ik nog niet of zelfs nooit gebruikt, het zit op een sheet van Penny Black. Ik heb zo het vermoeden dat het hondje vaker gebruikt zal gaan worden, vind het namelijk een super leuke stempel voor als afwisseling van kikkerstempels bij een opkikkerkaartje.

8 opmerkingen:

Adriana zei

Wat een mooi rustig kaartje. Ik houd daar ook wel van, zo'n kalmte dat dat gestreepte papiertje uitstraalt. En die stempel is echt heel erg mooi ingekleurd. Verder vind ik het wel wat hebben dat de tekst een beetje omhoog staat. Heel erg mooi hoor.

groetjes Adriana

Jolanda zei

Mooi kaartje en het papier is zeker heel mooi.Het is eenvoudig maar toch heel mooi en af!!!Ben benieuwd naar de volgende creatie met dit schattige hondje,het is erg mooi!En ach dat de letters wat op lopen...dat zie je zelf...het was me in eerste instantie niet opgevallen!!
Fijne dag,Jolanda

Anita zei

Prachtig kaartje Bianca.
Het valt idd erg mee hoor die schuine tekst. Maar als je daar een oplossing voor wilt voor een volgende keer..........DE STEMPELLINEAAL!!
Als je daar eenmaal mee werkt, kan je echt niet meer zonder.

Jeany zei

Ik vind het juis leuk dat de teskt omhoog loopt, dacht dat je dat zo met opzet gedaan had, Erg leuk kaartje Bianca.

Petra Tillmann zei

Wat een superleuk hondje is dit!
Schattig kaartje.
En die tekst... je moet het gewoon niet vertellen op je blog, want het valt helemaal niet op.

M@rjan zei

Ik vind het ook een superleuk kaartje en ik vidn ook dat die tekst iets omhoog er juist iets meer speelsheid in brengt.

Groetjes, Marjan

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Hij is helemaal super deze kaart! Dat kun jij erg goed, die rustige kaarten, waar alle aandacht gaat naar de afbeelding, erg mooi, vind ik! Wat een schatje dit hondje en het papier er achter past er super bij, heel mooi!

Lieve groetjes,
Wendy

Anneke zei

We zoeken het soms allemaal veel te ver, dit is heel erg mooi! De streepjes zijn super, en het hondenstempeltje moet inderdaad eens meer uit "zijn hokje" komen