14 augustus 2010

Lekker fleurig kaartje


Dit kaartje heb ik vorige week een keer 's avonds laat gemaakt. Ik heb als uitgangspunt genomen het in eerste instantie in mijn ogen lelijk gekleurde hoedje van het meisje (van Lisa's altered art).

Ik heb me lekker laten gaan (met als basis een achtergrond van een vintagepapierblok van de Action waar je nog maar een heel klein beetje van kunt zien onder de woorden celebrate) met inkt in de kleuren geel, oranje, paars en groen, ik bedacht me 'we zien wel' wat het wordt en heb er niet over na zitten denken wat ik normaal altijd best lang doe met dit soort kaartjes.

Tijdens het maken van het kaartje bedacht ik me de titel al voor het bericht op mn weblog "pas op doet pijn aan de ogen" haha!
Maar als ik nu naar het kaartje kijk ben ik héél tevreden over het resultaat en vind ik het eigenlijk één van mn mooiste kaartjes geworden die ik tot nu toe met de plaatjes gemaakt heb, ook al zijn het dan niet mijn favoriete kleuren:)...

10 opmerkingen:

M@rjan zei

Het is inderdaad lekker fleurig en ik vind het ook heel mooi geworden!
Gaaf zoals jij die plaatjes verwerkt tot iets wat helemaal jouw stijl is!

Groetjes, Marjan

Anita zei

Nou Bianca het is echt een prachtige kaart geworden.
Dat is een hele uitdaging geweest denk ik, zo met die kleuren uit het hoedje, maar het is je heel goed gelukt!!
Chapeau!

Anneke zei

Supermooi vind ik, de kleuren zijn wel mijn favoriet! Leuk verhaal ook hoe je tot het resultaat kwam, wat een felgekleurd hoedje al niet kan doen :)

Cynnie zei

I just found your blog...
Like using the cupcake as a seat for the girl:) Lovely color too!
Cynthia Schelzig

Petra Tillmann zei

Ik hou wel van die kleuren hoor! Ik vind het een erg mooi kaartje geworden.

Jolanda zei

Oh wat mooi!!!deze stijl is helemaal super!!
Mooi gemaakt,fijn weekend,Jolanda

Jeany zei

erg leuk, ik ben ook net aan het proberen om kinderkaarten te maken, want die heb ik nog nooit gemaakt, dus alle ideen als een spons opzuigen en later omzetten tot eigen ideëen, hahahaa, maare, deze is erg leuk met die muffin, toppie, greetz van Janine

Lori Saul zei

Really lovely and festive. Beautiful colors and images!

Adriana zei

Hahaha, 'pas op doet pijn aan de ogen' echt niet hoor! Dit kaartje is echt heel vrolijk en kleurijk geworden. Heel mooi. Ik vind die cupcake stempels het plaatje echt af maken.

groetjes Adriana

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Ha ha, leuk zo je verhaal te lezen hoe dit kaartje tot stand is gekomen, maar hij is inderdaad helemaal super goed gelukt! Ik vind dit zelf wel heel leuke kleuren en met die mooie stempels die je gebruikt hebt, is hij helemaal leuk!
Oeps, je hebt helemaal gelijk op m'n blog, ik heb deze kaart wel met een van m'n candy's verstuurd, maar naar Gea, naar jou had ik er eentje met paars, turquoise en groen gestuurd! Sorry! Ik zal het direct veranderen! Soms ben ik wat laat met het plaatsen van de foto's van m'n kaartjes, tja, en dan krijg je dit, hè... bedankt voor de oplettendheid en een hele fijne week gewenst!

Liefs, Wendy