19 augustus 2010

Different Colors 1YES! Vandaag naar Zwolle, naar de KnotsGekkeKaartenDagen. Ik heb er zin in.

Toen ik gisteren de balans opmaakte van mijn collectie stempels en inkt, kwam ik tot de conclusie dat ik met diverse stempels die ik bij een vorige beurs had gekocht, nog eigenlijk niet zoveel had gedaan. Je koopt dan de stempels met allemaal creatieve ideeën in je hoofd van dit ga ik er mee doen, dat ga ik er mee maken en uiteindelijk komt er toch minder van dan dat je eerst gedacht had, tenminste, dat heb ik. Zo ook de stempels van Ludiec. Wát heb ik staan kwijlen bij de stand op de ArtSpeciallybeurs. Verschillende best wel prijzige houten stempels gekocht en zoveel ideeën had ik in mijn hoofd. Tuurlijk, ik heb ze een paar keer gebruikt, tot ik weer andere stempels had gekocht of tot ik het klassieke stijltje ontdekte.

Daarom heb ik gisteren mijzelf de challenge gegeven om van elke DifferentColors stempel een kaart te maken waarbij ik geen andere stempels mocht gebruiken. Nu heb ik niet kasten vol met die stempels dus dat scheelde, maar toch nog best een klus.

Ik heb 6 kaarten gemaakt en 1 kaart voor bij cadeautjes. De kaarten moet ik nog in elkaar zetten omdat ik vandaag mijn voorraad dubbelzijdig tape weer hoop aan te vullen, maar de kaart voor bij de cadeautjes heb ik gister al weggegeven en dus ook met het laatste tape in elkaar gezet en meteen op de foto gezet. Het vogeltje is van hout en zat op een wasknijper, gekocht per 8 stuks bij de Action (te vinden bij de kunstbloemen en potpourri), ik heb ook nog de bloemuitvoering ervan. Deze gefeliciteerdstempel heb ik trouwens cadeau gekregen toen ik verschillende stempels had gekocht toen op de beurs, dat was super natuurlijk:)

Dus, de komende tijd veel kaarten te zien gemaakt met DifferentColors stempels.

Wat ik vandaag op de beurs ga kopen? Tsja... haha. Ik heb een grote bestelling bij Klaver Vier gedaan uit Terborg voor papier. Verder wil ik voor papier bij Jen Compen kijken. En de volgende stands ga ik zeker uitgebreid bezoeken: Art Journey, De Stempelwinkel en Ludiec en verder nog wat bekende stands voor scrapbooking. Ik wil een winterpons scoren voor een redelijke prijs, leuk winterpapier en misschien mijn distressinktcollectie aanvullen. Als soort stempels ga ik wat meer voor de klassiekere, ik hoop dat Art Journey weer flink veel Crafty Individuals op voorraad heeft en bij de Stempelwinkel ga ik uitgebreid rondneuzen... ja, vooral stempels die ik leuk kan combineren met bijvoorbeeld plaatjes van Lisa's Altered Art. Alhoewel ik ook altijd spontaan hebberig wordt als ik cutestamps zie... zucht... :) Ja, ik heb er zin in!

Diegenen die de komende dagen ook naar Zwolle of volgende week naar Den Bosch gaan: veel plezier!

7 opmerkingen:

Jeany zei

ohhhhh wat leuk, heeeeeeeeeeeeeeel veel plezier daar!!! En ja dat met die stempels dat ken ik, ik heb ook een challenge opgelegd, geen stemepls meer kope, hahahahaa. Maare, die vogel akart is al erg leuk, dus ben erg benieuwd naar zeker die andere prachtige kaarten. Nogmaals have fun!! groeten van Janine

Anita zei

Veel plezier in Zwolle.
Wij gaan volgende week naar den Bosch, is een beetje dichterbij :).
Succes met kopen en ik ben benieuwd naar je nieuwe aanwinsten.

Anneke zei

Je lijstje is wel erg lang, dat worden tassen vol geloof ik :)
Veel plezier, koop maar veel stempels, we zien dat hier graag voorbijkomen!
Mooi kaartje bij het kadootje!

Jolanda zei

Ben benieuwd wat je allemaal gaat scoren...heel veel plezier en het kaartje op t pakje is heel mooi!!!
Enne iedereen heeft te veel,koopt teveel en ach zo gaat dat nou eenmaal he...met deze hobby!!!
Fijne dag en veel shop plezier!

M@rjan zei

Je kaart met de stempel vind ik erg mooi! Leuk dat je jezelf die challenge op hebt gelegd. Ik heb zelf niet veel stempels, ben meer van de stansen en de ponsen, maar ken dus wel dat "hebberige", hoor. Ben benieuwd naar je ervarignen met de KKD, leuk!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Wat leuk dat je je oude stempels weer hebt opgeduikeld en gebruikt en ze zijn super, dus helemaal leuk!! 'Jammer' dat jij al vandaag naar Zwolle gaat, Marit en ik gaan morgen en ik had je graag ontmoet! Nou ja, een andere keer dan. Hopelijk heb je het ontzettend naar je zin gehad en weer veel moois voor geweldige nieuwe kaarten gevonden!

Liefs, Wendy

Petra Tillmann zei

Je was goed geslaagd! Leuk om even te kijken wat je allemaal had gekocht... Enne nog bedankt voor de stempels hè!