20 augustus 2010

De beurs was...

De beurs was... super! Ik wilde gisteren natuurlijk nog hier een berichtje achterlaten, maar ik had opeens een heel grieperig gevoel dat ik dat maar ff niet heb gedaan en bijtijds naar bed ben gegaan. Gelukkig vandaag weer een stuk beter, heel vreemd. Misschien een beetje oververhit na een leuke gezellige geslaagde beursdag haha!

Ohoh... wat heb ik gekocht... een heleboel! Allereerst dé koop van gister een randpons en hoekpons van Martha Steward met sneeuwvlok voor een super prijs, echt geweldig. En 20 ahum ja 20 copicmarkers ciau, ook een heel goede aanbieding. En veel papier van Marianne Design en leuke stempels van Art Journey en Crafty Individuals en Snoopy en een lading normaal fijn knutselpapier en nog 2 ponsen en wat materiaal voor de terpentinetechniek en nog een aantal stempels die ik niet kon laten liggen haha!

Ja, het was de moeite meer dan waard. Nu hopen dat de griep niet op komt zetten en ik van het weekend flink aan de slag kan met het oefenen met de copic markers.
Wordt vervolgd...

7 opmerkingen:

Inge zei

Wat een heerlijke aankopen! Ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken:)

M@rjan zei

Zo, dat klinkt wel als een heel geslaagd bezoek!! Heel leuk, de dingen die je hebt gekocht, dat wordt lekker ermee werken!

Zomergriepje heerst,hoor ik. Compleet met buikklachten enzo. Hoop dat het niet doorzet, dus doe rustig aan, meid!

Groetjes, Marjan

Anoniem zei

Inderdaad, je hebt geweldig ingekocht. En ik kan het weten ;-)

Dat was een gezellig dagje, en voor mij ook nog eens heel handig dat jij mee was om over mijn schouder mee te kijken. (met tot slot een paar mooie koopjes dankzij jouw kennersblik!!). Bedankt!!

Betty

Jolanda zei

Ik ben weer benieuwd naar de creaties die gaan komen!!!
Jij krijgt t druk dit weekend...;)
Fijn weekend.
Groetjes,Jolanda

Anneke zei

De mensen die 'te ver' van Zwolle wonen jaloers maken, dat kan je wel, ja :)
Wat een enthousiast verhaal en veel aankopen! Erg benieuwd...

Jeany zei

ja zeg en waar zijn de foto's?????? hahahaa, ik ben niet nieuwsgierig wil gewoon alles weten en die temen zeggen mij (nog) niets. :)) meid, amuseer je dit weekend, ik ben ben erg benieuwd wat het allemaal weer voor wat moois gaat worden :))

Adriana zei

Zo zo, je hebt goed ingekocht :P Ik hoop voor je dat je je snel beter voelt, dan kun je in ieder geval meteen weer aan de slag :P

groetjes Adriana