21 augustus 2010

Different colors 2 t/m 7Afgelopen week had ik mezelf een challenge opgelegd om alle stempels van Different Colors die ik had te gebruiken zonder andere stempels erbij te gebruiken.

Voordat ik zo direct met mijn nieuwe stempels in de weer ga en mijn copic markers ga uitproberen, heb ik de gemaakte kaarten eerst in elkaar gezet met tape en laat ik ze allemaal tegelijk in dit berichtje zien.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden en welke jullie het mooist vinden. Zelf vind ik de bovenste 3 het mooist. Bij de bovenste twee kaarten heb ik de bloemblaadjes 'opgebold' ik vind het een leuk effect geven, had het nog niet eerder uitgeprobeerd.

9 opmerkingen:

M@rjan zei

Zo, jij bent lekker bezig geweest!
Stuk voor stuk erg mooie kaarten en die tekst vind ik erg leuk op deze manier verwerkt.

Groetjes, Marjan

Jolanda Cuper zei

Was even bij Marjan op haar blog en dacht ik ga eens even rondsnuffelen en toen kwam ik jou blog tegen.
Als ik mag kiezen vind ik de groene mannenkaart met sterren wel erg mooi!
Groetjes Jolanda.

Petra Tillmann zei

Jij bent druk aan de gang geweest met de stempels van Different Colors! Zijn ook geweldige stempels natuurlijk! Als je mij vraagt welke ik het mooiste vind... de laatste!

Jolanda zei

Heel mooi,en een goede challenge met jezelf!!
Ben benieuwd wat je met de copics ga doen...waren dit je eerste??
Fijn weekend,Jolanda

Jeany zei

Hoi Bianca, soeiwso een hele leuk stempel die van de leeftijd, ik vind nummer 2,4 en 6 het mooist, die andere zijn ook mooi, maar als ik toch kiezen mag :)) je bent goed bezig hoor, fijne weekend, gr. Janine

Anneke zei

Allemaal mooi, met 2 en 6 als uitschieters!

Jolanda Cuper zei

Hallo Bianca,
Leuk dat je op mijn blog bent geweest! En die copics, ik voel me altijd een beetje schuldig. Maar als dan ik lees, dat andere mensen net zo verslaafd zijn, is dat heel erg leuk om te lezen.
Groetjes Jolanda.

Yvonne zei

Je hebt prachtige kaarten gemaakt met je eigen challenge, mooi hoor!
Groetjes van Yvon

Adriana zei

Wat een leuke kaarten zeg. Ik vind de bovenste drie ook heel mooi, maar kaart nummer vier vind ik toch het mooist. Mooie kleuren ook.

groetjes Adriana