24 oktober 2015

Allereerste go with the flow kaartjes


Dit zijn de eerste go with the flow kaartjes sinds lange tijd, gewoon ergens beginnen en kijken wat er uit voortkomt. De kaartjes onaf weg leggen en er later weer mee verder gaan, iets wat ik niet altijd kan want vaak wil ik gewoon de kaartjes afmaken en ook vooral vaak omdat ze dan verstuurd moeten worden omdat ik tegen de kalender op moet werken ;) Daarom zijn deze kaartjes zo leuk omdat ik er gewoon maar lekker mee aan de gang ben gegaan op m'n nieuwe hobbykamer. De komende tijd komt er weer een hectische klusperiode aan, maar eens kijken of het me lukt om ontspanning te vinden in dit soort go with the flow niets moet alles mag kaartjes zonder dat ze al een bestemming hebben als ik ze aan het maken ben, al ontstaat er wel vaak een naam in mijn hoofd als ik ze aan het maken ben, zo van oh die is leuk om naar haar te sturen of nee, deze is leuk om naar haar te sturen of weer een andere haar haha nou ja heel verhaal, ik heb veel plezier gehad met het maken van deze kaarten :)


Het idee van de bovenste twee kaartjes kwam nadat ik onderstaand kaartje had gemaakt (volgens mij heb ik 'm niet zo scheef opgeplakt als het lijkt tenminste dat hoop ik maar haha), ik wilde weer eens washitapje gebruiken:


7 opmerkingen:

Mieke zei

Wat zijn ze leuk!

Regina de Koning zei

Wat een mooie kaarten. Hou de flow vast zou ik zeggen. Succes met alle klussen die nog gaan komen. Ook dat geeft soms inspiratie. Echt genieten deze kaarten. xxx

Marjan Küppers zei

Ja, dat herken ik... af moet het! :) Maar als je geen speciale bestemming hebt is dit natuurlijk wel fijn en zo ontstaan de leukste kaartjes. Ik vind ze mooi en leuk dat ze zo anders zijn alle drie. Vooral de tweede en derde spreken mij aan. Succes met de volgende klusperiode.

Els zei

Dit zijn toch hele mooie kaarten geworden Bianca en zo leuk dat deze kaarten nog een bestemming zullen krijgen.
Veel plezier met klussen en groetjes, Els

Sarah zei

Ze zijn heel mooi en vooral heel plezant .
Even genieten tussen al het klussen door.
Liefs ☆ Sarah ☆

Marit zei

Geweldig Bianca... heerlijk om zo 'niet moeten' kaartjes te maken - ik vind vooral die met de slak prachtig!

Gerdine zei

Die slak is super! Leuk 'flow' kaartjes!