27 september 2015

Eindelijk weer kaartjes gemaakt!


Na een stressvolle periode en daarna een drukke periode van verhuizing heb ik gisteren eindelijk weer wat kaartjes gemaakt! Geïnspireerd op de kleur muur van mijn 'nieuwe kamer', te weten Pear Pizzazz van StampinUp, heb ik bijna automatisch voor dezelfde kleuren gekozen voor de kaartjes :)
Omdat ik een aantal kaartjes wil versturen heb ik meteen meerdere exemplaren gemaakt van dit kaartje omdat ik het best wel goed gelukt vond :)

Voorheen had ik twee grote bureau's waar ik makkelijk workshops aan kon geven aan vier personen. Nu is 'mijn' hobbykamer een stukje kleiner en kan ik er, als ik de boel een beetje tijdelijk verbouw, met twee personen zitten. Maar het gaat erom dat ik er zelf vele uurtjes creatief ga doorbrengen en het is de bedoeling dat ik dat weer regelmatig op mijn blog laat zien ...

De stempel is trouwens van SU en ingekleurd met coloursoft potloden van Derwent. Het papier is bijna allemaal ook van SU, net als de pijlstempel.


De lichtval bepaalt hoe de kleur eruit ziet en natuurlijk ook de witbalans op je fototoestel... dat is trouwens een hobby die ik ook weer zoveel mogelijk ga oppakken, ookal zitten we nog middenin de vele vele klusjes die een verhuizing natuurlijk met zich meebrengt ... De kleur van de muur lijkt trouwens in het echt meer op de kleur van de onderste foto.

8 opmerkingen:

Mariken zei

Hey leuk, daar ben je weer! Mooi kaartje in de kleuren van je muur, beide tof!!

Els zei

Wat leuk dat je weer terug bent Bianca en dan meteen maar met mooie kaarten.
Ja verhuizen is er veel werk en je muur is ook mooi van kleur.
Succes met je klusjes en hopelijk zien we snel weer van die mooie creaties.

marja kenter zei

Wat fijn dat je er weer bent. Welcome back! En wat heb je meteen een mooie kaarten gemaakt. Die groene kleur vind ik erg mooi.
Ik hoop weer veel van je te zien te krijgen aankomende tijd.
Groeten Marja

Marjan Küppers zei

Fijn dat de verhuizing achter de rug is en nu meer tijd voor andere zaken! Het doorkijkje van je huis ziet er mooi uit. Net als je kaartjes! Lekker om weer even bezig geweest te zijn met een van je hobby's!

Christine zei

Leuk dat je terug bent Bianca!! Alvast een mooie start en veel geluk in je huisje!
Liefs
Christine

Sarah zei

Mooie kaartjes . Ja verhuizen , dat is wat !! Maar als alles zijn plekje weer krijgt , keert de rust weder .
Liefs ☆ Sarah ☆

Gerdine zei

Mooie serie! En dat je maar snel je eigen stekje mag vinden op het nieuwe adres!

Stella zei

Ik heb je afgelopen voorjaar ontmoet bij Marit. Via Gerdine kwam ik op je blog. Wat een drukke tijd. En heerlijk een nieuw huis; geniet er van. En je kaarten zijn prachtig!