14 februari 2015

Het eerste kerstkaartje

klik op de foto voor groter formaat
Mijn voornemen was om elke maand twee kerstkaartjes te maken. Dat voornemen is niet helemaal gelukt ;) maar ik heb wel één kerstkaartje gemaakt :) Het koste me best wel moeite, ik wilde weer eens met distressinkt aan de slag gaan en na maanden met StampinUp-spullen gewerkte te hebben, is het best lastig om met niet bij elkaar passende materialen te werken.

Ik heb drie kleuren op de craftsheet aangebracht, met water gespoten en daar papier in gelegd voor het achtergrondje. De stempels die ik gebruikt heb zijn van Crafty Individuals.

Ik was eerst niet zo tevreden met het resultaat, komt denk ik omdat ik natuurlijk de laatste tijd echt strakkere kaartjes gemaakt heb. Maar nu ben ik er weer aan gewend haha en ben ik best tevreden.

5 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

het werd een uitdaging zo te lezen, toch geslaagd hoor
grtjs,martina
x

Regina de Koning zei

Heel leuk. Mooie kleuren. Gezellig om je verhaal te lezen. Je hebt er toch echt weer wat moois van gemaakt. Toppie

Mariken zei

Prachtige kaart! Knap hoor, 2 kerstkaartjes per maand...ik kan alleen maar kerstkaarten maken in de winter...ook je vorige kaartje vind ik zo gaaf, hartstikke mooie kleuren!

Marjan Küppers zei

kan me dat wel voorstellen, bij Su hoort alles bij elkaar, maar zelf spullen bij elkaar zoeken is wel een uitdaging en je hebt er een prachtige, creatieve kaart mee gemaakt! Leuk om in verschillende stijlen te werken!

Gerdine zei

Ik vind m prima gelukt!