12 juli 2014

Sterretjes zien

Ik ben vorige week aan de slag gegaan met mijn StampinUp stempels en distressinkt. Ik heb een aantal sets gecombineerd en ben erg in mn nopjes met het resultaat :) (foto's zijn snel snel genomen omdat ik ze al ging weggeven aan de personen voor wie ik ze gemaakt had).

En gisteren ... heb ik nog meer SU spulletjes "gekregen", waaronder mooie inkten. Gisteravond al mee bezig geweest en het is super. Hm. Zou SU voor SUper staan? Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over. Nee, mijn enthousiasme over distressinkt zal niet verdwijnen ;) maar het zijn gewoon twee heel verschillende inkten.

Ben de laatste tijd vooral weer "in to" de strakke stempels en de leuke papiertjes, het zelf achtergrondjes maken is even op de achtergrond ;) Ook heb ik mijn spullen weer heel anders thuis ingedeeld, er nu niet meer van uitgaande dat ik de spullen ook makkelijk mee zou moeten kunnen nemen bij het geven van workshops. Ook het aanschaffen van materialen is nu heel anders omdat ik niet meer "in het groot" hoef te denken, maar alleen aan mezelf, lastig uit te leggen, maar het is wel een stuk praktischer in ieder geval. Maar wie weet ga ik toch weer eens workshops geven, ik zeg nog steeds niet "nooit" ;)

Nou, de foto's spreken voor zich :) dus laat ik het hierbij anders wordt het weer zo'n lang bericht.
Heel fijn weekend en tot blogs!

7 opmerkingen:

Marit zei

Dat SU voor super staat weet ik wel zeker ;-), fijn dat je er zo blij mee bent en je kaartjes zijn Mooi met hoofdletter M!

Heel fijn weekend, liefs,
Marit

Marjan Küppers zei

SU is zeker een goed merk en heeft mooie spullen, ik heb er ook vrij veel dingen van en veel van de inkt, want die is prima! Maar net als bij jou trekken de andere soort inkten me ook nog erg, om de dingen die je daar dan weer mee kunt.
Jouw kaartjes met je nieuwe spullen zijn i.i.g. ook super!

Els zei

Super leuke kaartjes Bianca en inderdaad SU heeft echt hele mooie kleurtjes inkt en heb ook lang getwijfeld, maar ik kan nog steeds 'nee' tegen mijzelf zeggen hahaha. Al ben ik wel benieuwd hoelang nog.
Geniet van deze heerlijke dagen en groetjes, Els

Willy zei

Twee heel mooie kaarten Bianca, en idd de SU inkten zijn niet te vergelijken met distress ink. Leuk toch die afwisseling!

Wendy ten Hove zei

Je bent lekker bezig met de SU spulletjes, Bianca! Wat zijn ze ontzettend leuk en lekker vrolijk geworden! En wat is het toch fijn om te lezen dat er nog iemand is die ook kan genieten van het opnieuw indelen van z'n spulletjes, hihi. Ik snap precies wat je bedoelt, hoor, dat het anders kan en werkt als je niet meer voor workshops hoeft te denken. Fijn toch?! :) Geniet er lekker van!!
Liefs, Wendy

Gerdine zei

Leuke kaartjes!! Ik heb mijn spulletjes inmiddels ook binnen, maar mis nog even wat tijd...

Regina de Koning zei

Goed bezig!! Leuk om dingen uit te proberen. Prachtige creaties. Geniet lekker...