27 juli 2014

Doosje met quotes


Soms maak je iets voor iemand wat je eigenlijk uiteindelijk zelf wel zou willen houden ;) maar, het is gemaakt met een doel geïnspireerd op dat doel en de persoon, aangevuld met je eigen interesses en smaak en dan is het natuurlijk niet de bedoeling om het zelf te houden ... maar gelukkig hebben we de foto's nog :)

Het doosje is gemaakt met de envelopmaker van StampinUp, met behulp van een filmpje via youtube kwam ik er achter hoe het moest. Ik kan de gebruikte link niet meer vinden anders had ik 'm hierbij gezet, maar als je googelt dan kom je verschillende voorbeelden en filmpjes tegen als inspiratie.

Het "boekje" is gevuld met mooie quotes en mooie papiertjes, een goede combi :) De bloemen op de voorgrond zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz, die ik éindelijk eens gebruikt heb (ohoh ...).

Een fijne week wens ik jullie toe en tot blogs!


10 opmerkingen:

Regina zei

Wow wat een schitterende creatie. Prachtig en wat een lief gebaar om het weg te geven. Leuk!!

Els zei

Schitterend wat een leuk doosje voor de quote en soms is het inderdaad zo mooi om het zelf te houden.

Fijne zondag en groetjes, Els

martina's kaartjes zei

wauw, heel erg mooi ! supermooie kleurtjes ook !
grtjs,martina
x

Willy zei

Wat een prachtig doosje Bianca, kan me voorstellen dat je er met moeite afstand van kon doen :)

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een prachtig geheel Bianca...de tekst en layout passen zo mooi bij elkaar.
Groetjes Alie

Marjan Küppers zei

Haha, ja dat heb ik ook wel eens. Maar bedenk dan maar hoe blij de ontvanger zal zijn hopelijk en dat zal degene die dit krijgt zeker zijn!

Jeany zei

Kijk en de persoon voor wie het gemaakt is, geniet er elke dag van met volle teugen. Het is zo prachtig!!! Dankjewel Bianca. Ik koester dit mooie geschenk!

DEKAKADO zei

Ja...je hebt gelijk...ze zijn zooo mooi...en met mooie teksten. Waardevol! Gelukkig ben ik ook in het bezit van echte Bianca's. Lieve groetjes, Marleen.

Wendy ten Hove zei

Het is al weer even geleden dat je deze gemaakt hebt, maar ik hoop dat ik je ook nu nog even mag vertellen hoe geweldig ik deze vind! :) Misschien heb je er inmiddels wel nog eentje ook voor jezelf gemaakt, hihi. Fijne dag vandaag, Bianca!
Groetjes, Wendy

Anneke zei

Wat is dit mooi. Ik kan begrijpen dat jij het ook wel zelf wilde houden. Het zijn ook zulke mooie kleuren bijelkaar.
Een prachtig cadeau. Groetjes Anneke.