10 februari 2014

Crafty Individuals


Ik ben de laatste tijd weer van de eenvoudige, mooi door eenvoud kaartjes. Geen ingewikkelde inktachtergronden en technieken, gewoon genieten van mooie stempels met vaak bloemen en vogels :) en die inkleuren en een beetje aanvullen met leuke papiertjes of zoals bij deze kaarten met een leuke achtergrondstempel.

Ik heb eerst de stempel van Crafty Individuals gestempeld en die afgeplakt met maskertape. Daarna de achtergrondstempel van Darkroom Door gestempeld en vervolgens de stempelafbeelding ingekleurd met Coloursoft potloden van Derwent en een beetje reukloze terpentine.

De bovenste kaart is mijn favoriet, maar dat komt natuurlijk door de kleurencombinatie, blauw met paars (de kleur van de kaart is donker paars), al moet ik eerlijk zeggen dat ik de onderste kaart ook wel mooi vind in de zachte kleurtinten. Ik had deze stempel nog niet vaak (misschien bijna nog nooit) gebruikt... oh oh...

Leuk jullie reacties op mijn vorige blog bericht over de inktjes, fijn dat het herkenbaar was! Ik heb tijdens mijn inktinspectie ;) nieuwe verrassende inktjes ontdekt waarvan ik even vergeten was dat ik ze had, maar ook inktjes ontdekt die behoorlijk tegenvallen. Ik heb nog een paar maanden om voor mezelf uit te vinden wat ik nu wil met de inkt en dan maar eens rondneuzen op de Art Specially :)

Ik wens jullie een fijne week toe en tot blogs!


9 opmerkingen:

Marjan Küppers zei

Ik vind ze allebei heel mooi, leuk ook de combinatie met het ruitjespapier. Lichte voorkeur voor de roze variant, maar ik vind roze/bruin dan ook erg mooi.

Willy zei

Deze mooie stempels hebben ook niet veel meer nodig, mooi gecombineerd allemaal!!

Els zei

Het zijn hele mooie kaartjes en het spreekwoord luid toch ook 'eenvoud siert'. Dat is op je kaarten zeker van toepassing. Mooi met die bloemen.

Gerdine zei

Vooral die tweede vind ik erg mooi! Gaaf!

Gery zei

Het zijn 2 prachtige kaarten geworden, Bianca.
Leuk om te zien wat het kleurverschil teweegbrengt.
Ik ben ook al bezig met mijn verlanglijstje te maken voor het event en aan het sparen! en het eerste gaat sneller dan het laatste, ha, ha.
Groetjes Gery

Anoniem zei

Such pretty cards - remind me of Springtime.
Wishes
Lynne

DEKAKADO zei

Of jij de kaarten voor jouw idee nou eenvoudig maakt of niet....het blijven pareltjes. Mooi harmonieus heb je het gehouden. Groetjes, Marleen.

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een mooie resultaten Bianca!

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Prachtig. De eerste zou ik geven voor een sterkte of zo, en de tweede is vrolijker en kan voor iedere gelegenheid.