9 november 2013

De eerste kerstkaarten

Laatst ben ik weer samen met Betty aan de knutsel geweest. Ik had mijn nieuwe stempelsets van Stampin'Up meegenomen waar ik nog niet mee had gewerkt en een paar Craft Stamper's waar ik leuke ideetjes in had zien staan, zoals de "one-layer" met clear embossing poeder, iets wat ik natuurlijk al tig jaar geleden een keer al had gedaan, maar soms moet je geheugen opgefrist worden ;)

Maar voor ik kon plaatsnemen achter mijn plekje van de knutseltafel lag er een mooi bestempeld pakket op mij te wachten met daarin het mooie tijdschrift Daphne's diary ("een magazine vol inspiratie en sfeer") en op het gave pakket een super leuk stempeltje:
van Betty gekregen :)
Ik had voor Betty ook een cadeautje meegenomen, geïnspireerd door de notitieboekjes die ik zelf eerder al van creatieve vriendinnen mocht ontvangen en omdat het idee té leuk is om het niet uit te voeren en omdat je aan notitieblokjes nooit genoeg hebt, heb ik dit voor Betty gemaakt:
+
=
een notitieblokje van de Hema bestempeld met distress-inkt, een bijpassend kaartje erbij gemaakt en het boekje verpakt in een zakje met bijpassend strookje om het dicht te maken
Dit was het resultaat aan het einde van een gezellige geslaagde creatieve dag:
de bovenste rij zijn de door mij gemaakte kaarten, de onderste rij zijn de kaarten gemaakt door Betty, ik heb bewust de foto niet "bijgesneden" omdat de spulletjes op de tafel me herinneren aan de gezellige knutseltafel en dag :)
En jij, ben jij al begonnen met kerstkaarten? Ik heb er nu dus 4 af. Vorig jaar heb ik er 90 gemaakt. Maar dat ga ik dit jaar niet meer doen. Ik ga minder kerstkaarten versturen. Natuurlijk zullen het er altijd nog een behoorlijk aantal zijn... Vanmiddag ga ik eerst tellen hoeveel ik/we er wil(len) gaan versturen en dan ga ik in de weer met grote vellen papier en verf om eerst gave achtergrondjes te maken voor de basis. Als ik het niet vergeet zal ik tussendoor foto's maken om de verschillende stapjes te kunnen laten zien.

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe en tot blogs!

15 opmerkingen:

Judith zei

Oh, mooooi!
De kerstkaarten zijn prachtig en jouw cadeau voor Betty ook. Zo lief van jou. En jij bent ook verwend. Gezellig, zo'n dag. Ik denk dat we ook weer eens de agenda's naast elkaar moeten leggen voor een afspraak in het nieuwe jaar. Wat vind jij?

martina's kaartjes zei

heel erg mooie resultaten ! wat een productieve dag ! mooi
grtjs,martina
x

Gerdine zei

Het notitieboekje is mooi!!! Helemaal weg van.
Nee, geen kerstkaarten voor mij. Pff, geen idee hoe ik het zou moeten doen. Sowieso nog even over denken of ik er uberhaupt wrl ga versturen. Aan de andere kant, het hoort er wel een beetje bij...

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een originele kaartjes Bianca...en lieve kadootjes!

Hier worden sinds een paar jaar geen Kerstkaarten meer gemaakt...geen stress meer, geen productielijn...voor mij heerlijk!

Els zei

Wat ontzettend veel en mooie creaties hebben jullie gemaakt en heel belangrijk dat het gezellig was. Erg leuk dat bestempelde pakket. Hihi nog maar 4? Mag je nog wel even. Ik ga dit jaar ook minder kaarten versturen, want de zegels zijn dit jaar niet echt goedkoop.
Groetjes, Els en veel plezier met de nieuwe SU stempels.

Marit zei

Mamma mia wat heb je mooie kaartjes gemaakt Bianca! En Betty ook hoor ;-)! Ik ben ook nog steeds superenthousiast over de Festive Flurry set en door jou kaartjes krijg ik weer nieuwe ideetjes! leuk! En verder sluit ik me aan bij de opmerking van Judith...zou leuk zijn je weer eens te zien!

Fijn weekend, groetjes,
Marit

Willy zei

Wat een prachtige serie kerstkaarten Bianca, heel stijlvol! En wat hebben jullie elkaar verrast met leuke zelfgemaakte kadootjes. Ik heb nog geen kerstkaart gemaakt (bloos, bloos :))

Anneke zei

90 stuks is wel heel veel, wow :)
De 4 eerste zijn alvast heel geslaagd! En het notitieboekje vind ik supermooi!

Willy de Bruijne zei

Ze zien er prachtig uit Bianca! En wat een leuke cadeautjes...

Marjan Küppers zei

Erg mooie kerstkaartjes! De Craft Stamper is een leuk blad, ik kijk er ook regelmatig in.
Je notitieboekje vind ik erg gaaf!

Hella zei

Wat een prachtige set kaarten, jullie zijn erg druk geweest.Het resultaat mag er dan ook zijn.

Marleen Derweduwen zei

Samen met vrienden aan de slag gaan is altijd leuk en zoals we kunnen zien ook productief!

DEKAKADO zei

Ik zie jullie zitten te genieten van al het moois. Gezellig dat je de draad weer hebt opgepakt. Ik probeer dat vanaf nu ook weer.Prachtige Kerstkaarten. Lieve groetjes, Marleen.

Regina de Koning zei

Wow Bianca goed bezig!! Mag je trots op zijn. Leuke kaarten. Het notitieblokje zo gaaf!!
Kerstkaarten tja ik weet het ook niet. Ligt nog een opdracht ook voor de kerst en dan zelf nog. Pfff. haha komt goed.
Fijne tijd.
Groetjes, Regina

Jeany zei

Die onder links is mijn favoriet, goed bezig Bianca!