6 juli 2013

Lift Challenge

Vanochtend ben ik op zoek gegaan naar een leuke challenge om mee te doen. Want als mensen mij vragen, "hoe kom je toch altijd op ideetjes, het lukt mij niet", zeg ik vaak: "doe met een challenge mee!" Dus... dat heb ik zelf sinds lange tijd ook weer eens gedaan en ik heb me gestort op de Lift Challenge, waarbij je een kaartje als voorbeeld hebt waar je dan je eigen kaart door moet laten inspireren. Kijk hier voor de voorbeeldkaart en om bij de challengesite te komen.

Ik heb een achtergrondje gemaakt met een brayer en distressinkt (shabby shutters, peeled paint en forest moss). Daar een bloemenachtergrond op gestempeld met forest moss. Nog een stukje extra gesponst en hier een cirkel uitgeponst en op een ander stukje een bloem gestempeld en bestrooid met wit embossingpoeder, verhit en uitgeknipt. Dit alles gecombineerd met zachtgroen papier, witte en groene accenten en de rest spreekt voor zich. In het echt is het kaartje zachter van kleur en is het lintje minder donker.

Vroeger ging ik altijd een hele zondagochtend aan de knutsel met veel challengesites. Sinds het actiever bloggen en het workshops voorbereiden is het lang, láng geleden dat ik gewoon 's-ochtends aan een challenge begon. Nu ik terug naar de basis ga, op zoek naar de flow ;) merk ik dat dit echt weer heerlijk is en dat mijn creativiteit weer aardig begint te borrelen :) dus mijn antwoord blijft: "doe met een challenge mee"! en de creativiteit komt vanzelf!

Fijn zonnig weekend allemaal!

12 opmerkingen:

Gerdine zei

Goed zo!! Leuk om te lezen dat je flow weer een beetje terugkomt! Lekker zomers kaartje met dit zomergroen!

Marjan Küppers zei

Gewoon beginnen als je mojo een beetje weg is, dat bewijst jouw verhaal ook weer :) Leuk Bianca, deze hobby kan je veel voldoening geven!
Je kaart vind ik mooi gelift, helemaal in jouw stijl! Gaaf dat achtergrondje! Dank je wel voor het mee doen met de Liftchallenge.

Dora zei

geweldige kaart, schitterend in die kleur!! super!

Cornelie zei

jaaaahhh!! Helemaal goed! lekker bezig zijn, challenge meepikken, oftewel relax...en zie, een onwijs mooie lift. Prachtig in deze kleuren! Vasthouden dit gevoel!!
Leuk dat je met deze challenge meedoet Bianca!

Els zei

Een hele leuke kaart Bianca en fijn dat je weer inspiratie hebt gekregen.
Leuk met die knoopjes.

Groetjes, Els

crealinedance zei

Hoi hoi leuke kaart zo.gr.Nel

Tinie zei

Wat een leuke kaart, Bianca!
Groetjes Tinie

dekakado zei

De rollen zijn omgedraaid. Ook leuk. En tja, de creativiteit springt van je kaart af. Echt een flowkaart. Groetjes, Marleen. Via bloglovin:-)

Willy zei

Ja...soms heb je even een prikkel nodig hè en dan geeft zo'n challenge net dat zetje. Mooie kaart heb je gemaakt!!

Regina de Koning zei

Wat een gave kaart! Leuk om op die manier weer inspiratie te krijgen. Top!!

Marleen Derweduwen zei

mooie kaart; gaaf qua kleur!

Yvonne zei

Moooi kaartje, mooie achtergrond, leuke details, helemaal goed!
Alleen al het thema van een challenge kan je op leuke ideeën brengen, en soms hebben we een inspiratie-duwtje-in-de-rug wel eens nodig. Hier heel goed gelukt bij jou!
Groetjes van Yvon