21 december 2012

Kerstkaartje(s) nr 6

Voor deze kaartjes heb ik de snijmal gebruikt van Paperartsy om het vogeltje uit te stansen. Verder heb ik de voorkant van het kaartje deels door de cuttlebug gehaald met een embossingfolder. De voorkant van de kaart heb ik iets korter gelaten, zodat je het strookje washi tape met de kersttekst die aan de binnenkant is geplakt ook ziet als de kaart dicht is. Datzelfde washi tape heb ik op papier geplakt en een labeltje geponst. Een heerlijke manier om leuke papiertjes, leuke embossingmallen en leuke tapejes te combineren :)
Heel erg bedankt voor jullie leuke reacties op mijn kerstkaartjes! Ik plaats deze blogberichten best in een rap tempo, omdat ik ze allemaal voor de kerst wil hebben laten zien. Dit is het één na laatste kerstkaartjesblogbericht :) Ik probeer jullie blogs ook zoveel mogelijk bij te houden, ik loop inmiddels al weer ruim 3 dagen achter ;) maar dat ga ik van het weekend helemaal goed maken. Want wát inspirerend zijn jullie blogs, het lijkt wel alsof het een meer inspirerende tijd is, deze tijd van het jaar. Alles is mooi, alles is leuk, alles is prachtig wat ik voorbij zie komen! Fijne dag allemaal en tot blogs!

10 opmerkingen:

Anneke zei

Mooi gecombineerd allemaal, leuk vogeltje ook!

Marjan Küppers zei

Twee erg leuke kaartjes, vooral de onderste spreekt me aan, maar dat heeft te maken met de kleuren die je koos. Leuk dat silhouet van het vogeltje!

Els zei

Wat weer een pracht kerstkaarten Bianca en dat washi tape is ook zo leuk. Hele mooie kleurtjes ook en een leuke embosmal heb je gebruikt.
Groetjes, Els

Cornelie zei

Toffe combinatie van materialen. Tape, embossing, vogeltjes. Toffe kaartjes.
Ik ben juist inspiratieloos in deze tijd. Te druk, véél te veel andere dingen. Dus en creëren en bloggen staan op een heel laag pitje bij mij!

Cornelie zei

Heb lekkere dagen he?!!

Mariken zei

Prachtig, deze vogelkaarten! Ikvind ze superleuk!
Fijne dagen, groetjes Mariken.

Jolette zei

LEUK!
Erg leuk Bianca!
Tape, vogel,labeltje, embossing, het past allemaal super goed bij elkaar!
Fijne dagen!!!

Jolette

BB zei

Ben verliefd op het vogeltje (en dat labelponsje staat ook al op mijn verlanglijstje .....)

Mooie kerstserie heb je gemaakt,
Betty

Unknown zei

oei, deze zijn ook erg mooi, wat een prachtige warme kleur rood. Bij mij blijft de Washitape steeds liggen, zal toch eens wat gaan proberen want dit staat weer erg leuk!

groetjes coby

Marit zei

Ik heb wat gemist op je blog, wat zijn deze leuk zeg! Die speelse sneeuwvlokjes, dat lieve vogeltje, jij kunt het gewoon Bianca!

Groetjes,
Marit