23 september 2012

Cadeautjes

Gisteren heb ik weer een geweldig leuke dag gehad met mijn internetvriendinnen waarvan ik sommige al meer dan 10 jaar ken. We komen elk jaar gemiddeld 2x bij elkaar, elke keer weer in een andere plaats in Nederland, dit keer was het in Eext. Natuurlijk vond ik het leuk om een kleinigheidje mee te nemen maar wat oh wat zou ik dit keer maken?

Van Marleen kreeg ik een tijdje geleden een zelfgemaakt notitieomslagboekje. Dat heb ik als model gebruikt voor bovenstaande stapel ;) Super leuk om te maken en super leuk om te geven.
 
Eerder deze week heb ik voor mijn collega die een nieuwe keuken kreeg (en iedereen die wel eens een nieuwe keuken of badkamer heeft laten plaatsen weet hoe heerlijk het is als de verbouwing en de zooi achter de rug is en de werkmannen uit je huis verdwenen zijn ;)...) een kleinigheidje op een leuke manier ingepakt. Dit had ik al een keer eerder gedaan en toen wist ik al dat er nog vele pakjes zouden volgen op deze manier ... ;)
+
=
Ik was eerst van plan een blogpauze in te lassen omdat ik op dit moment erg weinig tijd heb voor het bloggen (veel sociale en creatieve afspraken, studeren voor het examen boekhouden, voorbereidingen voor de workshops).
Maar ik heb afgelopen weken best veel creatieve dingen gemaakt in het voren, dat ik toch elke week een blogbericht wil laten zien. Maar ik red het niet om álle blogs die in mijn blogrol staan en nog andere nu regelmatig te bezoeken. Af en toe zal ik wel een paar kunnen bezoeken en meestal wil ik ze dan allemaal bezoeken, maar dat gaat nu echt niet :( de komende tijd zal het dus iets rustiger zijn met reacties van mijn kant, maar vanaf november kan ik mijn studeertijd weer inwisselen voor blog/knutseltijd :)

21 opmerkingen:

Unknown zei

Wat ben je toch een lief mens! Wat enorm leuk die cadeautjes en zo'n vriendinnen groep! Fijn hoor

groetjes Coby

Marleen Derweduwen zei

Je bent inderdaad een superlief mens en je maakt mooie zaken om te offreren ondanks je drukke tijd.

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Wat een attente kadootjes heb je gemaakt Bianca...wat zullen de ontvangers daar blij mee zijn! Ze zijn niet alleen attent maar ook nog eens heel mooi!

Succes met alle drukte!
Hartelijke groetjes, Alie :-)

Willy zei

Wat een super leuke boekjes en ook je cake cadeautje is erg leuk geworden, ja wat druk kun jet het soms hebben hè?! Succes met je boekhouden , heb ik gelukkig allemaal achter de rug, vond het best pittig hóór, dus ik voel met je mee!!

Tineke zei

Hallo Bianca!

Wat heb jij prachtige boekjes gemaakt!
Geweldig!
Hoe doe je dat?
Sinds kort ben ik weer online op
"Tineke creatief" na een lange zieksenhuisopname.
email:zijlstra-burggraaff@home.nl
groeten van Tineke uit Franeker.

Mieke zei

Wat is dat weer leuk en prachtig allemaal! Super lief van jou ook :-)

Kim zei

Wat een leuke cadeautjes. Veel succes de komende tijd!

Groetjes van Kim

netsoojmik zei

Erg leuk om zo je eigen inpakpapier te maken, de notitieblokjes vind ik ook erg leuk gedaan! Altijd leuk om zo een kleinigheidje weg te kunnen geven van eigen hand...! Veel succes met studeren!

Groetjes, Kim

Mariken zei

Wat heb je leuke ideeen geshowed! Daar kan ik wel wat mee! Jij succes met alles wat je moet doen,
Groetjes Mariken.

Judith zei

Ben het helemaal met Coby eens!
En daarom vind ik het zo jammer, dat onze Creative Date nog zo lang op zich laat wachten (waarschijnlijk dan).
In ieder geval zijn je cadeau's heeeeel heeeel leuk!!! Trouwens, zo'n notitieboekje staat op mijn (lange) to do lijst...

Sterkte en succes met alles,
groetjes, Judith

PS: de datumprikker is online, dankzij Wendy (-:

Miranda Mols Stampin Utopia zei

Wat ben je toch attent!! Erg leuke kado's. En studeren is belangrijker dan bloggen, dus zorg dat je slaagt!

Els zei

Wat een prachtige creaties heb je weer gemaakt Judith. Toch leuk dat je nog eens per week iets kunt laten zien. Succes met je studie. Groetjes, Els

Anneke Klaas zei

En superleuk om te ontvangen:) nogmaals hartelijk dank Bianca, het is een schattig boekje en wat ik vooral zo leuk vond dat je er voor iedereen een persoonlijk woordje in had gezet
xxx

Yvonne zei

Wat zien al die cadeautjes er prachtig uit! Mooi zo op een stapeltje, daar raak je op slag verliefd op!
Jullie hebben vast weer een waanzinnig leuke dag gehad, lekker genieten daarvan.
Lieve groetjes van Yvon

Gerdine zei

Hele leuke cadeautjes zeg! Zien er super uit! En groot gelijk dat je even wat minder blogt en leest! Succes met je examen straks!

Iezie zei

Wat een super-leuke cadeautjes heb je gemaakt Bianca. Erg leuk, wat zal iedereen hier blij mee zijn.
En wat een leuk idee van die cake-mix. Ga je gelijk na-apen, als je het niet erg vindt. Ga namelijk donderdag naar mijn schoonzus die ook een nieuwe keuken heeft gekregen en was nog op zoek naar een origineel cadeau. Et voilà.....
Bedankt voor het leuke idee.
En nogmaals veel succes met je examen en alle andere voorbereidingen.
Heel veel groetjes van
Ini

Jolette zei

Schattige kadootjes Bianca!
Zal zeker in de smaak zijn gevallen.
Succes met al je druktes....

Cornelie zei

Hoi Bianca!! Ook ik heb even niet veel van me laten horen. Kon zomaar na mn vakantie slecht de hup vinden. Toch zit ik er nu alweer helemaal in, en bedacht me dat ik bij jou ook al weer even niet ben geweest!
Wat heb je leuke notitieblokjes gemaakt, ziet er mooi uit! Het inpakken ken ik, doe ik ook graag zo, je eigen ding ervan maken! Leuk!
Heerlijk hè elkaar ontmoeten, doe jij al jaren, ik blog nog niet zo lang, maar ervaar dit ook zo. In okt. en nov. heb ik ook alweer wat afgesproken, en daar kijk ik naar uit!
Succes met al dingen en je studie. We zien je wel weer hoor!

Patrice zei

Whooo da 's een pak werk! Maar heel mooi gedaan hoor...

Grtjs Patrice

die er weer is...

Jeany zei

Wauw wat een werk die boekjes, maar ook wat een prachtig kado, daar zullen je vriendinnen erg blij mee zijn geweest, en ook dat andere leuke kado, laat dat soort dingen maar aan joi over, dat kun je geweldig goed, super verrassingen maken 😊

Lieneke zei

Wat een leuke cadeautjes heb je gemaakt en wat is het toch heerlijk om een ontvanger te zijn van één van die cadeautjes. Vooral omdat zo'n cadeautje met zoveel liefde gemaakt én gegeven wordt. Net als Anneke vind ik het zo geweldig dat je voor ons altijd een persoonlijk woordje er bij hebt. Bianca, jij maakt de wereld mooier!!!