22 mei 2012

Cadeautje(s)

Voor CreativBär Bianca heb ik laatst dit merci-doosje gemaakt. Het ontwerp voor dit doosje heb ik van Judith gekregen. De techniek die ik gebruikt heb voor de voorkant is van Hermine, zoals beschreven staat in de Art Specially nr. 12, met gesso, witte acrylverf en woody-3-in-1 en dat allemaal naar aanleiding van een ontvangen verjaardagskaart van Marijke.Wat een leuke bezigheid is het toch, bloggen ;)
De stempel heb ik gekocht op de Art Speciallybeurs bij Pandora's box en is van Penny Black. Ik ben helemaal weg van deze techniek, dit is echt een techniek die moet je doen en dan verrast worden door het resultaat.
Dit is de binnenkant van het doosje, er passen 8 merci-reepjes in. Met deze techniek heb ik nog twee kaartjes gemaakt, die laat ik een andere keer zien. Nog even een fotootje van de woody-3-in-1 (als set te koop bij de boekhandel/V&D maar ook bij menig boekhandel los te koop):
Wat ik nu nog wel wil laten zien is dit práchtige cadeautje dat ik zaterdag van Janine kreeg! Afgelopen zaterdag ben ik samen met Janine en Petra naar Den Haag gegaan om een bezoekje te brengen aan de gespecialiseerde winkel Damen voor boekbinden en kartonnage. Ook hebben we een bezoekje gebracht aan Pipoos en hebben we heerlijk genoten van het zonnige weer door tussendoor lekker een terrasje te pakken. Het was een héél leuke dag samen. Maar ohohoh wat een verrassing toen Janine ons aan het begin van de dag verraste met een cadeautje en dat terwijl we ook nog eens te laat waren :( ... zucht.
Maar oh! wat is het mooi. Ik heb nooit durven hopen dat ik zoiets moois zou krijgen. Want mooi is het. En wat heb ik het al vaak weer even opgepakt, weer even voelen hoe zacht het is en bewonderen hoe mooi het is. Want het is tot in detail prachtig gemaakt. Práchtig. Dit prachtige notitieboekje heb ik van Janine gekregen:
De voorkant met een leuke bloem met twee leuke bungeltouwtjes, onder de bloem zit een drukknoopje waarmee je de sluiting los en vast kunt maken
De achterkant, ook alweer zo netjes afgewerkt en het leuke is dat de cirkel zo mooi doorloopt, okay, is meestal met een cirkel, maar hij had ook links of onderin de hoek kunnen zitten ;)

18 opmerkingen:

Willy zei

Wat een mooi doosje heb je gemaakt....en lekker,ha,ha! Wat een schattig stempeltje is dit....en wat een verwennerij kan me voorstellen dat je helemaal in je sas bent met zo'n mooi boekje!

Hermine zei

Wat een prachtig doosje en wat ben jij een bofferd!

DEKAKADO zei

Dat is boffen. Je zult zo iets moois krijgen. Geniet er maar van. Groetjes, Marleen.

Anneke zei

Prachtig doosje! Ik zie er de stijl van Hermine wel een beetje in :)
Ik zag het boekje al bij Janine, mooi he!

DEKAKADO zei

Oh ja, ik vind jouw creatie ook helemaal te gek. Origineel gemaakt. Groetjes, Marleen.

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dat is boffen zo'n prachtig en zacht kado. Super leuk en mooi.
groetjes Marja

Gery zei

Wat is het doosje leuk geworden!!!
Geluksvogel ben je om tegen zo'n leuk stempel aan te lopen. Je hebt er een mooi geheel van gemaakt. Ik ga zeker ook eens kijken in het boekje voor de techniek.
En wat een heerlijk kado van Janine.
Ik voel bijna door het scherm de zachtheid ervan. Wat superleuk om zoiets te krijgen. Je bent vast hééél lief.
Groetjes Gery

Alie Hoogenboezem-de Vries zei

Prachtig Merci doosje! EN een erg mooi kado zeg...leuk :-)

groetjes, Alie :-)

M@rjan zei

Wat heb je dat prachtig gedaan, dat doosje. Mooie warme kleuren ook! Ik ga je linkjes ook eens bekijken. Het dagje Den Haag klinkt leuk, jullie zijn vlakbij de school geweest waar ik werk :). De Pipoos ken ik. En wat een mooi cadeautje van Janine, zeg! Tuurlijk ben je daar blij mee.

Groetjes, Marjan

Yvonne zei

Wat een prachtig doosje met de Merci chocolaatjes! Ziet er weer zó mooi uit. En wat een geweldig mooi effect met deze techniek!!!
Heerlijke dag met een gouden randje daar in Den Haag, en dan ook nog eens worden verrast met zo'n prachtig cadeautje, héél erg mooi!
Lekker nagenieten!
Lieve groetjes van Yvon

Janine zei

Aha ik moet dus eens snel in mijn AS boek kijken want ik heb weer wat gemist ... Kennelijk, hahhaa, maar super mooi dat doosje Bianca, een erg leuk geschenk om te krijgen en te geven, je hebt het zo mooi gemaakt, en jou doosjes ( ik heb er ook een, oke anders van vrom) zijn altijd tot on de perfectie gemaakt. Ik ben blij dat je mijn klein geschenkje ook leuk vind en ja circels lopen normaal drood hahaha, maare we hebben inderdaad genoten. Super dag, met een goudrandje!! Lieve groeten.

Marleen Derweduwen zei

Heerlijk genieten van een zonnige dag, leuk cadeau, lekker shoppen ... daar wordt iedereen wel vrolijk van. Ik kan me dus best voorstellen dat het een superdag is geworden.
Van het doosje ben ik fan, prachtig gemaakt.

Marijke zei

dat ziet er heel gezellig uit Bianca, echt een leuk kadootje en inderdaad, die techniek is zóoooo leuk om te doen.
Dat kadootje van Janine is ook heel mooi uit, je boft maar weer.

Els zei

Heel mooi gemaakt Bianca en altijd handig om er van die reepjes inte doen. (als het niet te warm is, hahah)Het kadootje vind ik ook heel mooi. Groetjes Els

Iezie zei

Prachtig doosje Bianca. Heel leuk cadeautje en weer prachtig uitgevoerd. En ja, geweldig je cadeautje van Janine. Hoorde van haar dat jullie een leuke en gezellige dag hebben gehad.
Heel veel groetjes van
Ini

Gery zei

Hoi Bianca, dankjewel voor je live woorden op mijn blog.
Trouwens, ik was zo geïnspireerd door
Het mooie mercidoosje van jou, dat ik hier alles afgelopen heb voor die woodys-3-in-1.
Tot nog toe niet gevonden, maar ik geef niet op!
Dus jij bedankt voor je inspiratie en nogmaals, ik vind het doosje incl. stempe helemaal geweldig, dat mag duidelijk zijn, toch?
Groetjes Gery

Fieneke zei

Wat een super lief doosje, ook een feestje om te krijgen, mooi gemaakt. Maar ook een lief, mooi kadootje zeg, dat boekje! En nog bedankt voor de super leuke reactie's op mijn blog.
Groetjes Fieneke

CreativBär zei

Hoi Bianca,
hartelijk bedankt voor het Merci-doosje. De chocolade is op, maar het doosje staat nog steeds in mijn woonkamer, ik vind hem zo leuk geworden :-)
Bedankt, bedankt, bedankt!!!
Je hebt ook een mooi cadeaut van Janine gekregen, er kan je heel blij me zijn.
Groetjes
Bianca