1 maart 2012

Inzendingen Each Card is Unique challenge februari

Wow! Wat een boel inzendingen! 30! Blijkbaar zijn mannenkaarten niet zo moeilijk om te maken ;)
Het is niet te doen om alle inzendingen hier op mijn blog te laten zien. Ik heb er een Picasa-webalbum voor gemaakt en als je hier klikt, kun je alle inzendingen bewonderen (ik hoop dat ik er geen vergeten ben!). Je kunt op diavoorstelling klikken en je vervolgens verbazen over de grote verscheidenheid aan kaarten!

Ik wil er wel een aantal uitlichten en hier laten zien:

Een echte stoere zeemanskaart gemaakt door Wies
Stoere kleuren, ruige vormen en verder heel eenvoudig gehouden met tekst, gemaakt door Marleen
Een mooie stoere kaart gemaakt door Christa met heel veel mooie details, vooral het ronde achtergrondgedeelte is echt prachtig gemaakt
Verschillende elementen gebruikt op de achtergrond, op de voorgrond, allemaal mooi in evenwicht, een prachtige kaart gemaakt door Alix
Marit heeft bij het maken van deze kaart de stempelafdruk deels uitgeknipt wat een leuk effect geeft. Het gebruik van verschillende distress-stains geeft een mooi niet-strak-effect.
Robin heeft een mannenkaart weten te maken die én fris en fleurig is én stoer.
Marijke heeft een aantal mannenkleuren gebruikt (zoals ik het noem), zoals bruin en rood, maar door het gebruik van het geel en oranje erbij is het een sfeervolle mannenkaart geworden.
De kaart van Ellen heeft geen toelichting nodig. Een strakke en eenvoudige kaart, niet te complex daar houden mannen niet van ;)
Tsja, zo kan ik er nog wel een aantal uitlichten maar voor ik het weet heb ik er straks toch een kleine 30 onder elkaar staan ;)

Allemaal bedankt voor jullie enthousiaste deelname! Ben benieuwd hoe groot jullie enthousiasme bij de challenges zal zijn van de komende drie maanden ... dat zullen voor menigeen behoorlijke uitdagingen worden, maar daarvoor is het dan ook een challenge :)

8 opmerkingen:

Cornelie zei

Tof om alle inzendingen zo bij elkaar te zien! Wat een mooie zitten er bij!
Groetjes Cornelie

Regina zei

Wat een mooie inzendingen allemaal.
Groetjes,Regina

M@rjan zei

Dat was een succes, leuk hoor!

Groetjes, Marjan

alix zei

Hartsdtikke leuk hoor, al die kaarten zo op een rijtje! En ik vind het kei-gaaf er bij te staan!
Groetjes, ALix

Janine zei

prachtige kaarten zitten erbij, super!! En goed van je die link naar picassa. Had i al gezegd dat ik blij bent dat je er weer bent ☺

Wies zei

Wat een mooie en bijzondere kaarten zijn er gemaakt.

DEKAKADO zei

Iederee gaat fan worden van jouw challenge. Geen wonder. Wat een prachtige mannenkaarten. Inspirerend. Groetjes, Marleen.

CreativBär zei

Wat een heleboel mooie kaartjes.
Het is altijd leuk om meetedoen.