16 februari 2012

Art Journal januari en blogpauze


Bij het maken van de art journals met de top 2000 kreeg ik echt de smaak te pakken om in het groot te werken en lekker in de weer te zijn met tekst, kleuren en allerlei materialen. Ik had me toen voorgenomen om voor elke maand een art journal te gaan maken. Vorige week ben ik er een avond mee bezig geweest met dit als resultaat:De achtergrond heb ik gemaakt met distress-inkt en een stempel van Darkroom Door. De bloemen en paisleys zijn van stof, dezelfde stof als waarmee ik de doos toen bekleed heb bij de workshop kartonnage bij Janine. De stoffen bloemen en paisleys en de foto's heb ik vastgeplakt en bestreken met gel medium.

"Art makes me poor, because I can't resist the lovely stamps and the great materials..."
"Art makes me rich, very, very rich, because I meet great, inspirational, lovely people. It's great to share the love we have for art together, to inspire each other, to meet each other, to spend some creative time together and to learn from each other"

Het was een heel creatieve leuke maand!

Dit is ook weer zo'n leuke drukke maand met veel leuke dingen en volgende week mag ik weer een workshop geven op locatie :) ge wel dig!
Volgende maand beginnen mijn nieuwe workshops weer waar ik ook de nodige voorbereidingen voor wil gaan doen.

Er gaat best veel tijd zitten in het bloggen (blogberichten plaatsen, blogs bezoeken en natuurlijk reageren) normaal heb ik die tijd er voor over, want het maakt je "rich" :) maar ik moet de tijd nu even goed gaan indelen voor de workshops én om weer even zelf spontaan aan de knutsel te gaan zonder doel of reden om zo weer inspiratie te krijgen voor nieuwe projecten.

Ik las dan ook even een blogpauze in. Op 1 maart zal ik de (tot nu toe al geweldig leuke!) inzendingen van de challenge van februari laten zien en weer een nieuwe challenge lanceren. Natuurlijk kunnen jullie gewoon de inzendingen voor de challenge blijven insturen!

13 opmerkingen:

Anneke zei

Mooi voornemen om elke maand zo'n pagina te maken. Een leuke dit! Mooie achtergrond en de stoffen bloemen zijn een echte eye catcher!

Jolette zei

Mooie pagina!
Heel veel succes met je workshops en ik verheug me op je volgende Art Journal!

Groetjes Jolette

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dat is heel begrijpelijk Bianca. De dag heeft (helaas) maar 24 uur (haha) Ik loop dar ook tegen aan. Je journal is prachtig. Wens je veel succes met je verdere werk en weer tot ziens.
groetjes Marja

Gerdine zei

Verstandig! Geniet van de pauze en veel plezier met de workshops!

Iezie zei

Bianca, een prachtige pagina heb je gemaakt. Mooie achtergrond en mooie stoffen bloemen. Nogmaals veel succes met je workshops.
Groetjes,
Ini

Marit zei

Prachtige art journal pagina Bianca!! Ennuh... een 'blogpauze' doet een mens goed hoor - dat heb ik zelf ook ondervonden. We zien je welweer terug komen en we vergeten je heus niet dus: geniet ervan!

Janine zei

Heb je wel verdiend meid die pauze, zekers na weer zo' n prachtig art journaal te hebben gemaakt. Dus rust lekker uit en doe je ding. Lieve groeten van mij, enne bedankt voor devreminder, ik heb nog even tijd ;))

Petra Tillmann zei

Leuke pagina, Bianca! Succes met je workshop en een fijn weekend!

Wendy ten Hove zei

Hi Bianca,

Mooi gedaan, mooi zo in het rood! Leuke teksten ook en helemaal raak natuurlijk, we worden arm en rijk van deze geweldige hobby!!! Super, toch?! Succes met alle voorbereidingen voor de workshops en dan straks weer hopelijk leuke spontane creaties op je blog! Het blijft een hobby, dus gewoon lekker doen waneer je er zin in hebt!!

Liefs, Wendy

M@rjan zei

Je pagina ziet er weer erg goed uit! Ja, dat bloggen kost heel veel tijd. Maar soms gaan er dingen voor. Succes daarmee!

Groetjes, Marjan

Wies zei

Leuke pagina met mooie achtergrond en bloemen. Ik wens je succes met je workshops en ook veel nieuwe inspiratie toe.

DEKAKADO zei

Prachtig, jouw journal. En een blogpauze is soms gewoon even nodig. Niets moet, alles mag. Leuk al die toekomstplanningen. Geniet er van. Groetjes, Marleen.

CreativBär zei

Hoi Bianca,
veel plezier met de workshops.
Groetjes
Bianca