16 maart 2012

Even bijkletsen en een cute-kaartje

Voor de verandering weer eens een cute-scrapkaartje. De komende blogberichten zullen weer niet-cute zijn en wat meer met verf, dus daarom even dit vrolijke cute-kaartje tussendoor wat ik een tijdje geleden al eens heb gemaakt.

De Knotsgekkekaartendagenbeurs was gisteren weer gezellig. We hebben met z'n drietjes de beursvloer aardig afgezocht naar leuke, handige, voordelige, mooie, nuttige materialen. Ik heb me wederom netjes gedragen en ik heb een Tim Holtz-die-cut-set gekocht met bloemen, een clearsetje van Artemio met vogeltjes (die ik niet kon laten liggen), een setje met poststempeltjes van Whimsy Stamps, een zakje brads en een klein clearstempeltje "succes". Ondanks dat Petra een paar keer tegen mij zei "maar je kunt hier vast ook pinnen hoor!" als ik weer eens aan het zuchten en dubben was, heb ik me ingehouden :) maar oh oh oh wat was er weer veel te koop! Ik heb dan ook alweer een begin gemaakt met mijn verlanglijstje voor de Art Specially beurs...

Bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige blogbericht! Soms werd gevraagd naar de stand van zaken van de voorjaarsschoonmaak ... die is goed verlopen, het huis is schoon dus nu weer volop tijd voor de knutsel. Nou ja, volop tijd ... morgen ga ik eerst een workshop geven op locatie, ben heel benieuwd of mijn voorbeeldkaarten in de smaak vallen, dat is altijd best wel spannend. En zondag ... zondag ga ik eerst de 3 distress-inktjes uitproberen die ik zomaar heb ontvangen. Ben er nog steeds heel erg blij mee. En ik heb nog een aantal kaarten in gedachten die ik wil gaan maken. Hm. Het is maar goed dat de klok dit weekend niet verzet wordt, anders zou ik echt in tijdnood komen! Want het wordt ook weer hoogtijd dat ik jullie blogs ga bezoeken ... en ik wil ook alle nieuwe volgers van harte welkom heten! Ik hoop dat ik jullie kan blijven inspireren.

Iedereen een heel fijn weekend toegewenst! Ennuh ... hebben jullie het al aangedurfd om iets kleiner te denken en een ATC te maken voor de challenge? Alvast oefenen voor de volgende challenges kleiner, kleinst?

ps: Karin Koekoek: ik kan de link naar je ATC niet openen, ik krijg een melding dat je blog niet geopend kan worden :(

14 opmerkingen:

Els zei

Echt een schattig kaartje en wat een heerlijk kleurtje ook. Groetjes Els

Christine zei

Wat is dit een leuk en fijn kaartje Bianca!
Liefs
Christine

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dit is zeker een lief, mooi en schattig kaartje Bianca.
groetjes Marja

ScrappyDoo zei

Dat is een geweldig kaartje. Cute birdie. Ik vind dat lijntje erg leuk gedaan.

DEKAKADO zei

Wat een leuk, pril, innemend vogeltje. En je hebt hem/haar op een mooie plek gezet. Lekker voorjaar. Om inderdaad blij van te worden. Groetjes, Marleen.

Karin zei

Mijn blog ligt er een paar dagen uit (ik moet alle foto's verkleinen). Mijn atc staat ook hier: http://www.flickr.com/photos/karinmysoul/6972773435/in/photostream

Cornelie zei

Nou dit klinkt allemaal heerlijk tevreden!! zalig zo'n blogbericht, en dan ook nog zo'n lief, idd, cute kaartje erbij!! Genieten dus!!
Groetjes cornelie

Janine zei

Hee Bianca, super leuk deze weer, soms is less echt more ;)) en goed te lezen dat je alles goed op een rijtje hebt staan ( wuhahaha) nu ja, je weet wat ik bedoel ;))) fijn weekend meid, en veel plezier met de wokshop dat wordt vast een succes!!!

Jolette zei

Schattig kaartje!!!

M@rjan zei

Helemaal gaaf, je cute kaartje met schattig vogeltje en leuk met het jute! Alles weer lekker fris bij jou, op naar de lente!

Groetjes, Marjan

alix zei

Ach wat een leuk kaartje. Ik heb ook cute-stempeltjes met vogeltjes en weet eigenlijk niet goed wat ik er mee moet doen. Je brengt me op een ideetje, en ik hoop dat ik het mag liften? Niet helemaal hetzelfde natuurlijk, maar iets dergelijks?
Groetjes, ALix

Mieke zei

Hé Bianca! Wat een super leuk en schattig kaartje! Erg mooi! (Vooral als je voorkeur naar CAS kaarten gaat zoals bij mij :-)) ) Ik moet echt ook eens kraft aanschaffen, want die kaarten zijn altijd zo mooi!
En ja hoor, laat de kleinere maar komen ;-) Volgens mij gaat het eindigen bij de Moo's :-D

Petra Tillmann zei

Ik zie dat je met de ponsen in de weer bent geweest;-) Schattig kaartje, Bianca! Ik ben benieuwd naar een kaartje met de andere vogeltjes.

Wendy ten Hove zei

Och, wat is 'ie leuk geworden! Wat een lief vogeltje is dit, zeg, en hij staat erg leuk zo in het rondje!!! Super!!
Groetjes, Wendy