4 januari 2012

Ontvangen kerstkaarten

 


Elk jaar zet ik de gemaakte kaarten bovenop de kast en enkele bij de tv. De niet zelfgemaakte (maar vaak ook geweldig leuke!) hang ik altijd in een paar rijen in de woonkamer. Dit jaar vergde het even een andere aanpak want oh wat een bóel zelfgemaakte kaarten heb ik ontvangen! Super. En ook 2 hangkaarten, een mooie origamister van Jolette en een prachtige kerstkaartwensboekje dat openklapt als een ster van Janine, werkelijk prachtig. Die beide hebben natuurlijk een hangende plaats gekregen.

En ik ontving ook een pakje van CreativBär Bianca met een mooie kaart én met een prachtige cadeauverpakking mét een paar stempeltjes (op de foto zit er nog eentje in de verpakking), leuk gehaakt bloemetje, theezakjescadeauverpakking en snoepjes (die al op waren toen ik deze foto's ging maken). Wat een geweldig leuke verrassing.

De kaart die alleen op de foto staat heb ik van Kim ontvangen en lag toen ik alle kaarten op de foto ging zetten al in de kerstspullendoos achter het schot op zolder. Ik was helemaal weg van het plaatje en het papier. Gauw snel zelf zulke mooie plaatjes scoren voor de lading kerstkaarten van dit jaar;)

Ik wil heel graag iedereen bedanken voor de prachtige kaarten die ik mocht ontvangen! Het waren allemaal kleine feestjes op de deurmat :)

Nog even een craftroom-update: alle meubels staan, het is nu nog even een kwestie van de lege muur decoreren :) ik denk dat ik eind van de week de foto's zal maken en op mijn blog ga zetten ...

Later vandaag volgt nog een informatief bericht over de komende blogberichten.

4 opmerkingen:

Janine zei

Mooi hé ik geniet daar ook zo van, alle zelfgemaakte kaarten gaan bij mij midden januari in een , hoe kan het ook anders, zelfgemaakte bewaardoos. Die gaan nooit meer weg. ;) geniet er maar van, je vdiendnzoveel mooie kaarten! Liefs, Janine

Mieke zei

Whaw, jij hebt veel zelfgemaakte kaarten ontvangen, wat leuk! Er zitten hele mooie tussen!

DEKAKADO zei

Wat een mooie serie. Daar kun je van genieten he? Je hebt ze verdiend Bianca. Liefs, Marleen.

CreativBär zei

Hoi Bianca,
wat heb je een heleboel leuke kerstkaartjes gekregen :-)
Prachtig!
Geniet ervan, ik vind het ook altijd leuk om zelfsgemaakte kaartjes te krijgen. Die staan hier ook altijd in mijn woonkamer en na januari ga ik zij in een doos bewaren.
Groetjes
Bianca